Ioana Ginghină a dat vestea cea mare! Actrița a fost cerută în căsătorie

Publicat: 11 Mar. 2021, 13:24 Vedete

În viața Ioanei Ginghină a răsărit din nou soarele! Actrița a anunțat recent că este pregătită să se căsătorească din nou cu bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Deși a trecut printr-un divorț dureros, vedeta și-a dat din nou șansa să iubească.

În urmă cu aproape doi ani, Ioana Ginghină făcea un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Actrița s-a despărțit de Alexandru Papadopol, cu care are împreună și un copil.

De atunci, viața celebrei actrițe s-a schimbat radical pe toate planurile, iar în prezent este mai fericită ca niciodată. Pe lângă anunțul căsătoriei, actrița a mărturisit faptul că, ea și iubitul său vor să devină și părinți.

”În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale.

Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.

Ioana Ginghină, declarații despre Alexandru Papadopol la doi ani de la divorț

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Ioana Ginghină a dezvăluit în ce relații este în prezent cu fostul ei partener de viață cu care are și o fată, o tânără domnișoară în toată regula.

”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”, a declarat Ioana Ginghină.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Mar. 2021, 13:24 Vedete
Pe aceeași temă