Ioana Ginghină ține o dietă drastică și atunci când merge în vacanță: ”Nu prea mănânc. Singurul lux pe care mi-l permit este alcoolul”

Publicat: 15 aug. 2022, 20:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ioana Ginghină, vacanță de 10 zile în Grecia! Îndrăgita actriță se bucură de momente frumoase alături de logodnicul ei, Cristi, și de fiica ei, Ruxandra, se bucură de vreme călduroasă, de plajă și mare și de shopping. În schimb însă, nu se bucură și de preparate culinare delicioase, specifice grecilor, asta pentru ține la silueta ei.

Ioana Ginghină ține dietă și în vacanță

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit nici în vacanțe nu-și face de cap din punct de vedere al alimentației. Face doar mici excepții. Astfel, nu e de mirare la aproape 45 de ani, actrița are o siluetă de invidiat. CIAO.RO are imagini exclusive cu actrița la plajă, în Grecia, în costum de baie decoltat.

CIAO.RO: Ioana, din nou în vacanță. Unde te-ai plimbat vara asta? Acum ai poposit în Grecia pentru câte zile?

Ioana Ginghină: Da, sunt pentru 10 zile în Grecia și am mai fost vreo 5 zile la Londra. E un obicei al nostru facem un citybreak și o vacanță pe relaxare.

CIAO.RO: Cu cine te afli în vacanță? Care e programul tău în general, în vacanțe?

Ioana Ginghină: Sunt în vacanță cu Cristi și Ruxi. Depinde, dacă e citybreak… atunci vizitat și plimbări la greu. Acum la Londra am făcut zilnic între 11-14 km. Iar în vacanța de relaxare greu ridic de pe șezlong. Dorm mult, plajă, înot și plimbări ușoare.

Ioana Ginghină: „Nu stau cu fața și cu decolteul la soare, în schimb în rest nu știu cum fac ajung cât maineagrăacasă

CIAO.RO: Cum reușești să-ți menții silueta sexy? Care este secretul? Ții vreo dietă anume, faci sport? În vacanțe mănânci?

Ioana Ginghină: Sincer nu prea mănânc, nici măcar în vacanțe. Poate într-o singură zi îmi iau ceva dulce și cam atât. Singurul lux pe care mi-l permit în vacanțe este alcoolul. Sport fac, dar nu atât cât ar trebui.

CIAO.RO: Faci și tratamente corporale, și faciale?

Ioana Ginghină: Rar ajung la tratamente corporale, dar fac săptămânal masaj. Pentru tenul meu însă, da, am o mare grijă. De vreo 4 ani îmi injectez botox în zona frunții și am ani de zile de când merg cel puțin o dată pe lună la câte un tratament. Doamna Dr Daniela Diveică, chirurg estetician, este cea care îmi recomandă ce mai e de făcut când vine vorba de tenul meu și eu nu ies din cuvântul ei.

CIAO.RO: În vacanțe obișnuiești să furi tot soarele? Sau faci parte din categoria femeilor care folosesc creme cu Spf?

Ioana Ginghină: Depinde despre ce zonă vorbim. Nu stau cu fața și cu decolteul la soare, în schimb în rest nu știu cum fac ajung cât maineagrăacasă.

Ce cumpărături își face Ioana Ginghină din vacanță?

CIAO.RO: Optezi pentru vacanțe all inclusive de obicei sau nu?

Ioana Ginghină: Am renunțat de mult la all inclusive, pentru nu ajută la dietă, plus ne place mâncam în diferite locuri. Când era Ruxi mică mergeam la all inclusive.

CIAO.RO: Obișnuiești să-ți cumperi lucruri din țările pe care le vizitezi? Spre exemplu, din Londra ți-ai cumpărat ceva? Ce fel de lucruri îți place să achiziționezi? Din Grecia ți-ai propus să cumperi ceva anume?

Ioana Ginghină: Da, îmi place mi cumpăr haine și cosmetice de la branduri pe care teoretic nu le-aisi la noi. Din Londra mi-am luat cosmetice multe pentru corp, față și păr. Din Grecia la fel, voi umple bagajul cu creme pe bază de ulei de măsline și ținute de plajă colorate.

CIAO.RO: Ce nu-ți lipsește niciodată din bagajul de vacanță?

Ioana Ginghină: Multe, dar în general țin foarte mult la cosmetice. Vreau am cremele care știu sigur sunt adecvate tenului meu. Nu vreau am probleme cu tenul în vacanță.

CIAO.RO: Pentru toamnă, ce se anunță? Ce surprize profesionale le pregătești fanilor?

Ioana Ginghină: pregătesc pentru noi clase de actorie la școala mea MiniArtShow, apoi vine stagiunea de la Teatrul Ion Creangă din București unde joc și coordonez ateliere și nu în ultimul rând nu uităm de sezonul 4 din “Adela”.

Publicat: 15 aug. 2022, 20:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×