Ioana Ginghină a trecut prin momente grele: „Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

Publicat: 22 mai 2023, 13:47 Autor: Camelia Vedete

Ioana Ginghină a dezvăluit într-un interviu că a trecut prin momente grele. Totul se întâmpla la început de carieră, când nici nu avea ce mânca.

Ioana Ginghină a fost mai sinceră ca niciodată. Actrița a spus că debutul în actorie a venit la pachet cu momente și mai puțin plăcute. Mai mult, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a povestit că nu avea ce mânca, însă nu rata nicio petrecere.

Ioana Ginghină a trecut prin momente grele

„Am avut foarte mare noroc, de asta zic că norocul contează foarte mult în meseria asta și cred că în orice meserie. Am venit de la Sibiu într-adevăr, am intrat la facultate și pentru că dansam și cântam, am intrat cred că din anul întâi sau din anul al doilea în figurație, dar nici nu făceam fițe. Deci figurație la Teatrul Ion Creangă unde sunt până în ziua de azi.

Am început să joc în așa multe spectacole, dar roluri mici, încât cumva au fost obligați să mă angajeze, pentru că costam mai mult cu bucata decât dacă m-ar fi angajat. Cumva era: hai s-o angajăm că dăm mai mulți bani așa!

Bine, s-a organizat concurs. Dar ăsta a fost marele atu. Și asta îi învăț pe mulți dintre tinerii din ziua de azi că nu am făcut fițe că nu am rol principal, că duc tava, că vai de mine!

Era chestie când faci figurație, de multe ori nu se știe când e nevoie de tine și atunci stai toată repetiția, nu vii de la 2 la 4 dacă de la 10 la 4 e repetiție, stai toată repetiția și s-ar putea să nu faci nimic în ziua aceea, că se repetă bucăți cu actorii.

Dar eu doar pentru că respiram teatru și făceam ce-mi place, nu comentam. Și uite am stat cuminte, mi-am văzut de banca mea și m-am angajat relativ repede. Am 20 de ani pe cartea de muncă plus vreo 2-3 ani înainte”, a povestit Ioana Ginghină.

„Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

„Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare.

Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a dezvăluit Ioana Ginghină, potrivit Libertatea.

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire!

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire, în urmă cu mulți ani! Actrița a dezvăluit motivele care au dus la despărțire.

Ioana Ginghină a surprins pe toată lumea atunci când a recunoscut că a avut o relație de iubire cu actorul Cove. Totul se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe când cei doi erau colegi la teatru.

Ioana Ginghină și Cove au avut o relație de iubire!

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea de la PRO TV.

Actrița a explicat că s-a ajuns la discuţii aprinse, din cauza unor probleme care s-au acumulat pe parcursul timpului, la Teatrul Ion Creangă din București, acolo unde Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este director din anul 2019.

Mai mult, Ioana Ginghină și colegul ei de breaslă au fost împreună timp de un an, iar între ei totul merge foarte bine, însă ea a fost cea care a decis să pună punct. Citește tot interviul aici.

Publicat: 22 mai 2023, 13:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×