EXCLUSIV | Ioana Ginghină se mărită! Când este nunta și ce rochie de mireasă a ales: „Vom face o petrecere la mine în curte”

Publicat: 21 iun. 2023, 17:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ioana Ginghină se marită pe 25 septembrie. Ea și Cristi și-au propus să facă o petrecere la actriță în curte, unde are mult teren, cu apropiații. Vedeta ne-a dezvăluit că încă nu s-a gândit la meniul invitaților, însă știe cam ce rochie și-ar dori să poarte.

Mai exact, Ioana Ginghină vrea îmbrace o ținută lejeră asemănătoare celei purtate de Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Tot cu ciocate și pălărie vrea o asorteze, o ținută perfectă pentru o petrecere în curte, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

Ioana Ginghină se mărită. Petrecerea va fi în curtea casei

Ioana, cam sexy ținuta de la petrecerea Viva!

Dezbrăcată (râde-n.r.). Pentru sunt momente când vrei vorbească lumea despre tine și e și vârsta... la vârsta asta deja lumea nu poate mai zică ești nu știu cum, e o rușine totuși, ești mai în vârstă și nu poți zică așa despre tine.

Glumesc. Ideea este da, sunt fan J.Lo și inspir de acolo, ajută foarte mult Antonia Nae, designerul.

Iubitul tău, pardon, logodnicul, te-a văzut când ai plecat de acasă?

Măi… nu! I-am spus sunt aici cu o prietenă, Isabela, și i-am spus și ei, acum scot rochia din husă nu i-am arătat-o. Îmi era va vrea vină cu minedeși l-am invitat, dar i-am zis o sară lumea nu ne-a văzut împreună de ceva timp. Și așa a dat “decline”. Și, după aceea, era riscul e filmat și trebuie dea interviuri, dacă vine cu mine. Și a zis Nu. O vadă pozele, dacă o le vadăși aia e.

Dar „fuge” de ziariști? Se ferește de camere de filmat, microfoane?

Da, mai ales dacă îl întrebi de dragoste, de iubire. Eu am o vorbă, el e un om serios, tot timpul îi zic când îl văd așa serios “bai, viața ar fi mult mai frumoasă dacă tu m-ai iubi pe mine, ți-ar fi mai ușor” (râde – n.r.).

În septembrie Ioana Ginghină se mărită, în octombrie ea și Cristi sunt nași

Ioana, spune-mi ce planuri ai pentru vara asta?

În primul rând îmi doresc ca profesorii revină la clase și dăm și noi examenele de clasa a VIII a și se dea examenele când trebuie se dea. Pentru pe 25 iulie, noi vrem plecăm în vacanță, 3 săptămâni în Austria și Italia cu mașina. o luăm așa, la pas. finalizam undeva pe Coastă, pe mare, vreau ne și “drumețim”, facem mișcare cu bicicletele. Drumeții prin Austria.

Ruxi, fiica ta, are un an special, nu?

E cel mai special an de până acuma pentru are examen și e în momentul acela al copilului când devine adult. Părintele nu mai are cum îl ajute. Adică e ea pe cont propriu, cât învață, cum învață, e traba ei. Și dacă va fi o reușită, va fi a ei, dacă nu va fi cu reușită, va fi tot a ei.

Ce înclinații are? Actorie?

Desen. Nu actorie. Își dorește facă regie, dar și la regie, animație la început.

Rochie lejeră, asortată cu ciocate și pălărie

Ioana, spuneai vara asta nășești? Copil sau miri?

Da, și, și. Botez acum pe 9 iulie un copil. Și mirii după ce ne luăm noi, deci în octombrie, pe 14.

Și voi când luați”?

Pe 25 septembrie avem starea civilă. Vom face o petrecere la mine în curte, doar cu apropiații. De ziua mea am avut 20 de invitați, acum cred o fie maximum 30. Spațiu este, curtea are 1000 metri pătrați, dar acum ne gândim dacă facem cu mese sau cum a fost când am avut ziua, am avut niște zone așa cu mese și un fel de bufet suedez.

Au fost niste băieți care ne-au gătit și salate, și scovergi, și grătare, practic fiecare își lua și mânca. vedem dacă ne iese, lumea s-a simțit foarte bine, am stat până târziu și fiecare a fost în largul lui. Îmi e dacă îi punem la mese nu fie mai scorțoasă toată treaba și nu fie ce ne-am dori noi.

„Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia. Mă gândeam o întreb de unde o are”

Rochia, cum va arăta?

Rochie trebuie meargă în curte, să se potrivească. Am văzut-o pe Adela Popescu la o nuntă, la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia și gândeam o întreb de unde o are, merge și eu pe varianta pe alb. Ea era în negru la nuntă. Chiar gândeam, ea era în ciocate, o pălărieDrăguț. Ar merge și la mine.

Așadar nu urmezi o dietă anume ca încapi în rochie, cum s-ar spune…

Nu. Sunt ceva ani de când nu m-am mai îngrășat, dar nici nu am slăbit, rămân la aceeași greutate. Dar am și grijă cât de cât la alimentație și fac tratamente, proceduri corporale, faciale. De exemplu, acum, ultimul răcnet, -i spun așa, fac niste injecții de topire a grăsimii în zonele unde nu poți scăpa de ea.

Sursa foto: Instagram.com / Arhivă CIAO.RO.

Publicat: 21 iun. 2023, 17:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă