Ce se întâmplă cu vila în care Ioana Ginghină a locuit cu Alexandru Papadopol: ”Deși mă pregăteam să mă mut de acolo…”

Publicat: 25 Jun. 2020, 09:06 Vedete

La un an de când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața. Locuiește deja cu noul iubit și totul merge perfect. Mai mult, vedeta a decis să nu se mai mute din vila în care a locuit cu fostul său partener.

Ioana și Alexandru Papadopol se află în proces de partaj și urmează ca actrița să cumpere partea fostului soț din casă.

„Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot”, a spus  Ioana Ginghină pentru Click.

Ce spune Ioana Ginghină despre iubitul ei

După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis, în repetate rânduri, că această experiență a întărit-o și își dorește să meargă mai departe fără a mai privi în urmă.

”Eu sunt bine, tot se vorbea pe aici, pe la eveniment, de relații, așa e când ești la început de relație. Dar noi avem deja vreo opt luni împreună, am fost la munte împreună, fără Ruxi, am avut un traseu foarte greu, am zis că data viitoare o să o luăm și pe ea. Ne-a prins ploaia, însă a fost mai frumos decât ne așteptam.

Am stat un weekend, am plecat sâmbătă și ne-am întors duminică, pe un traseu de 8 ore. Un traseu așa lung n-am făcut în viața mea. Ne pregătim de vacanță, vrem să mergem în Grecia, acum mergem în Thassos, pentru că n-am fost niciodată. Acum să vedem ce vacanță vom avea cu condițiile astea”, a declarat Ioana Ginghină pentru Click.

Cum a aflat Ruxandra despre relația mamei sale

Ioana a povestit cum i-a făcut cunoştinţă fiicei sale cu noul său partener. Vedeta susţine că s-a asigurat că relaţia este una serioasă şi abia mai apoi a făcut paşi în acest sens.

„I-am făcut cunoştinţă Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos”, a mai declarat Ioana Ginghină.

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai eşti cu tata?’ Adică ea oricum aştepta acel moment”a adăugat Ioana.

Publicat: 25 Jun. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă