Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că fostul soț avea o altă relație: „Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea”

Publicat: 07 Jun. 2020, 13:33 Vedete

Ioana Ginghină a divorțat de soțul ei anul trecut. Pe lângă neînţelegerile din cuplu, mulţi au crezut că mariajul celor doi s-a încheiat după ce actriţa a aflat de relaţia fostului său partener. Vedeta a făcut declaraţii pe tema acestui subiect.

Ioana Ginghină a povestit cum și-a dat seama că soțul ei avea o altă relație.

„Eu aveam niște semne, că na, noi femeile avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus, pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și atunci când o fac o fac cât să afle cealaltă femeie.

Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea. Și el nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins.Cred că i-am dat unfollow, de aia nu mai văd postări. Ca să nu mai văd. Nu de supărare, că asta știi cum e, ce nu știi nu te omoară. Zici hai să nu le mai văd, hai să fie fericire și pace pentru toată lumea”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Care este relaţia dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol în prezent

„În capul meu, vina era doar a fostului soț pentru asta, deci când venea să o ia, eram un pachet de nervi. Nu mă certam, mai ales de față cu Ruxi, însă acea energie, acea apăsare se simțea de la o poștă, iar copilul nu are nevoie de asta. Dar ușor, am învățat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieșeam, mă uitam la ce filme voiam eu, așa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase și linistite pentru mine. Atunci am realizat că trebuie să am o relație frumoasa de parteneriat cu fostul. Mă face și pe mine și pe fiica mea fericită”, a spus Ioana Ginghină.

Publicat: 07 Jun. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă