Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină? Actrița a mai fost căsătorita la vârsta de 21 de ani

Publicat: 02 Oct. 2020, 15:01 Vedete

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și le-a povestit acestora lucruri nemaiștiute din viața sa. Actrița, despre care multă lume știa că are doar un divorț la activ, cel de Alexandru Papadopol, a dezvăluit că a mai fost căsătorită o dată la vârsta de doar 21 de ani.

Actrița a demonstrat că este o femeie capabilă să o ia la orice vârstă de la 0. La doar 21 de ani trecea prin momente dificile, pe care a reușit să le depășească. În 2019 a traversat din nou o perioadă grea din viața sa, după ce a divorțat de tatăl fetiței sale.

Acum Ioana recunoaște că, dacă își va reface viața alături de un alt bărbat, cu siguranță nu se va mai grăbi să ajungă la altar.

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit”, a declarat Ioana Ginghină, pentru VIVA!.

Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină

Potrivit Click!, înaintea mariajului cu Alexandru Papdopol, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică. Cuplul a divorțat în anul 2004.

Daniel Tudorică are 47 de ani și s-a născut în Băilești, județul Dolj. A absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV, potrivit Click!.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim!.

Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici”, a spus actrița.

Publicat: 02 Oct. 2020, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă