Ioana Ginghină, detalii nemaiștiute despre vacanța din Grecia: ”Am fost în trei”

Publicat: 23 Jul. 2020, 11:17 Vedete

Ioana Ginghină a profitat de relaxarea restricțiilor și a plecat împreună cu fiica sa și noul iubit în Grecia. Actrița a povestit cum s-a simțit alături de cei doi, dar și cum se înțelege iubitul său cu Ruxandra.

Ioana Ginghină iubește din nou și este foarte fericită! Actrița a fost pentru prima dată într-o vacanță cu noul iubit și fiica acesteia și le-a povestit fanilor săi despre experiențele din vacanță.

„Am fost în puțin în România și după o săptămână în Grecia. A fost foarte frumos, chiar dacă a fost trist, în sensul că nu era lume. Am avut o plajă doar pentru noi. prima vacanță în trei. Am fost și cu prietenul meu, băiatul cu care vorbesc, eu sunt de modă veche. Am zis să facem și pasul ăsta, prima vacanță în trei”, a mărturisit actrița.

Ioana Ginghină, alături de iubit în pandemie

Ioana Ginghină și-a cunoscut noul iubit în perioada pandemiei, dar deja au trecut la pasul următor în relație. Cei doi s-au mutat deja împreună: „Am trecut pandemia împreună. Comunicăm foarte bine. Cred foarte mult că de asta o să țin foaret tare de acum înainte, comuncarea e foarte importanta, nu e un clișeu”, a adăugat Ioana Ginghină.

”Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă”, a declarat Ioana Ginghină pentru click.ro.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Ioanei Ginghină

Potrivit informațiilor din mediul online, iubitul Ioanei locuiește în Alexandria, județul Teleorman, și se ocupă de o platformă online, website creat din pasiunea acestuia și a unui prieten pentru „colindat și pentru experiențe unice”.

Actrița a mărturisit că au vorbit și despre nuntă, însă nu serios: „Normal că am vorbit, dar nu așa serios. Mai vorbește omul”.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a explicat aceasta în urmă cu ceva timp.

Publicat: 23 Jul. 2020, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă