Ioana Ginghină, despre cele mai grele momente din 2020: ”După 1 an de singurătate și nesiguranță am…”

Publicat: 01 Jan. 2021, 14:04 Vedete

La finalul anului 2020, actrița Ioana Ginghină a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Vedeta a demonstrat că este o femeie puternică și asta pentru că a reușit să facă față tuturor problemelor, iar acum zâmbește din nou.

Este cunoscut faptul că după divorțul de Alexandru Papadopol, celebra actriță iubește din nou. După mai mult timp în care a suferit, actrița și-a găsit liniștea, după cum a mărturisit chiar ea într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

”Wow ce an intens… cata nesiguranta, cate emotii, cata schimbare ! Stau si ma uit la viata mea si realizez cat de mult s-a schimbat din ianuarie si pana acum. Dupa 1 an de singuratate si nesiguranta am intrat intr-o noua relatie, Ruxandra a crescut si am urmarit cum s-a schimbat de la o luna la alta, transformandu-se intr-o adolescenta cu personalitate.❤️ Tot in acest an, am inceput filmarile la serialul Adela si acum pe final de an, mi-am achizitionat o noua masina, dupa aproape 10 ani de cand merg cu cea veche. Sunt recunoascatoare pentru abundenta de sentimente si emotii care mi-au umplut sufletul in acest an. Am invatat atat de multe! ? Multumesc universului ca sunt. Am mai si gresit, dar asta este farmecul vietii, sa invatam si sa ne dezvoltam cu fiecare experienta sau provocare. Sa vina 2021, zic! Chiar sunt curioasa ce vesti ne mai aduce. ?”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

Cum se înțelege actrița cu mama iubitului său

Ioana Ginghină a aruncat o bombă în urmă cu ceva timp și a recunoscut faptul că ar mai îmbrăca încă o dată rochia de mireasă. Mai mult, cei doi au vorbit deja despre acest moment important din viața lor, ba chiar și-au cunoscut și părinții.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță”, a adăugat ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Jan. 2021, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă