EXCLUSIV| Imagini rare cu iubitul Ioanei Ginghină! Cei doi se bucură de o vacanță romantică în Grecia

Publicat: 25 Jul. 2021, 10:41 Vedete

Ioana Ginghină se relaxează într-o vacanță de câteva săptămâni bune în străinătate! A încheiat filmările pentru serialul de la Antena 1, a luat vacanță la cursurile de actorie pe care le predă copiilor, și a fugit pentru aproape o lună în concediu – cu Cristi, iubitul ei cu care are o relație de mai bine de un an, și cu Ruxandra, fetița din căsnicia trecută, cu Alexandru Papadopol.

Cum arată iubitul Ioanei Ginghină

Prima parte a concediului, aceștia și-au petrecut-o în Spania, ca mai apoi poposească în Grecia. Actrița a postat multe poze din vacanță, pe conturile ei de socializare, însă mai deloc cu iubitul Cristi. Fanii i-au adresat zeci de întrebări, până când, Ioana a postat totuși, întâi pe instastory, o imagine cu ea și Cristi. “Că tot întrebați de el! E aici, no worries”, a scris ea lângă imagine. Surse din anturajul celor doi susțin Ioana și Cristi au o relație serioasă, bazată pe respect, iubire și încredere.

“Ioana își pune baza în Cristi. Ei locuiesc împreună. În zilele în care are filmări, proiecte, scoală, teatru, Cristi e baza. O ajută atât cu treburile casnice, cât și cu gradina, sau cu pregătirea Ruxandrei, școală, masă. Ruxandra și Cristi se înțeleg foarte bine, el chiar se ocupă de ea. Ioana are o relație frumoasă și cu familia lui, de asemenea, și el cu cea a ei. Nu o dată Ioana l-a dus acasă, la părinții ei, și la sora ei, în Sibiu”, susțin surse din anturajul celor doi.

Cu ce se ocupă iubitul Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină a divorțat în 2019, de Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au divorțat la notar, unde au și stabilit ca fiica lor, Ruxandra, rămână în grija mamei. După ce s-a “vindecat” de divorț, Ioana Ginghină s-a cuplat cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice, bărbat care are o experiență de peste 13 ani în industria turismului.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Ioana Ginghina

Publicat: 25 Jul. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă