Ioana Ginghină se recăsătorește! Detalii despre nuntă + Cum va arăta rochia de mireasă

Publicat: 21 feb. 2023, 10:47 Autor: Camelia Vedete

Ioana Ginghină se recăsătorește! Actrița a dat detalii despre nunta cu Cristi Pitulice și a spus cum va arăta rochia de mireasă.

Ioana Ginghină nu mai stă pe gânduri și a pus nunta cu iubitul ei, Cristi Pitulice. Cei doi au ales să facă evenimentul în curtea casei. Mai mult, actrița va opta pentru o rochie simplă, pe care să o poată purta și cu altă ocazie.

Ioana Ginghină se recăsătorește!

”M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23 și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă totul este ok. Nunta o să aibă loc la noi în curte, deci nu este niciun stres, nici în ceea ce privește locația. La nuntă vor participa doar prietenii, apropiații, respectiv familia. Nici rochia nu mi-o fac așa cu mare tam-tam. Am niște ciocate albe acasă și pentru că voi face în curte, cum spuneam, voi merge pe boho style. Deci o să fie ceva drăguț, pe care îl voi putea purta și după aceea. Este prima rochie de mireasă pe care voi mai putea să o port și după, pentru că am mai avut alte două rochii de mireasă pe care nu le-am mai putut purta după”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Detalii despre nuntă + Cum va arăta rochia de mireasă

Așadar, Ioana este foarte relaxată și abia așteaptă marele eveniment. Astfel, le sfătuiește pe viitoarele mirese să se bucure de ziua cea mare și să nu se streseze.

”Le recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă și nici nu te poți bucura de nuntă, pentru că te stresezi vreun an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi pentru că trebuie să ai grijă de toată lumea, după aceea plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta. Eu fac invers acum, nu mă stresez în legătură cu nimic, poate atunci mai aproape”, a mai spus actrița.

Publicat: 21 feb. 2023, 10:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă