Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relaţia cu Alexandru Papadopol: „De multe ori apelez la sfaturile lui…”

Publicat: 08 Jun. 2021, 15:07 Vedete

Ioana Ginghină se poate considera o femeie împlinită. Celebra actriţă şi-a găsit liniştea după divorţul de Alexandru Papadopol, în plan profesional lucrurile merg foarte bine, iar fiica sa este extrem de mândră de mama ei. Recent, vedeta a vorbit despre ce se întâmplă în prezent între ea şi fostul soţ.

În cadrul unui interviu pentru playtech.ro. celebra actriţă a dezvăluit cum se înţelege în prezent cu tatăl fetiţei sale.

„Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă”, a declarat Ioana Ginghină.

Totodată, Ioana Ginghină a explicat și care este relația dintre fostul ei soț și fiica lor, Ruxandra. 

„El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă, Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult. Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă, se duce destul de des pe la Alexandru”, a spus vedeta.

Actrița a fost cerută în căsătorie

În urmă cu aproape doi ani, Ioana Ginghină făcea un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Actrița s-a despărțit de Alexandru Papadopol, cu care are împreună și un copil.

De atunci, viața celebrei actrițe s-a schimbat radical pe toate planurile, iar în prezent este mai fericită ca niciodată. Pe lângă anunțul căsătoriei, actrița a mărturisit faptul că, ea și iubitul său vor să devină și părinți.

”În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale.

Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jun. 2021, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă