Ioana Ginghină, super sexy în costum de baie în Grecia! “Dieta mea este…”

Publicat: 20 Jul. 2021, 15:59 Vedete

Ioana Ginghină, sexy în costum de baie! Îndrăgita actriță se află în vacanță, în Grecia, alături de iubitul ei, Cristi, și de fiica ei, Ruxandra. 

La aproape 44 de ani, Ioana Ginghină reușește aibă un trup de invidiat. CIAO.RO prezintă imagini exclusive și neretușate cu actrița, în costum de baie!

Ioana Ginghină a făcut senzație în costum de baie, pe plajă

Costumele de baie pentru care a optat vedeta, fie ele din două piese sau întregi, i-au pus în evidență talia subțire, bustul amețitor, dar și picioarele sau posteriorul fară pic de celulită. Culmea este Ioana reușește se mențină sexy doar urmând o dietă echilibrată, căci pe la clinicile de înfrumusețare unde-și făcea tratamente corporale de ultimă generație… n-a mai ajuns. Și asta pentru a avut un program încărcat cu filmările pentru serialul de la Antena 1 în care joacă.

“Din cauza filmărilor și al programului încărcat, plus pandemia în care au fost închise saloanele, nu am mai făcut niciun tratament corporal. Anul acesta nu știu dacă am ajuns la salon de 3 ori pentru asta. Ani de zile făceam măcar o dată pe săptămână câte o procedură. Împachetări, Eximia, masaj, drenaj limfatic….etc.

Ioana Ginghină: „Dieta mea este… cu cât mai puțini carbohidrați”

Dieta mea este… cu cât mai puțini carbohidrați. Deci fără făinoase, cartofi și orez. Totuși, în vacanță mai înmoi câte o felie de pâine în salata grecească. Nu mă pot abține. Însă mă abțin de la dulciuri. O să mănânc doar o înghețată pe săptămână”, a declarat Ioana Ginghină pentru CIAO.RO.

Actrița și-a propus se întoarcă bronzată din vacanță, pentru este îndrăgostită de bronz. “Pentru plajă nu mai folosesc factor de protecție, doar uleiuri în diverse combinații. Știu că nu e sănătos, dar ador pielea de braziliancă. Fața, mâinile și decolteul, însă, sunt super protejate cu factor 50 din două în două ore, pălărie și ochelari de soare”, ne-a mai spus Ioana Ginghină.

Sursa foto: Arhivă personală / Arhivă CIAO.RO

Publicat: 20 Jul. 2021, 15:59 Vedete
Pe aceeași temă