Primele imagini cu Ioana Ginghină și iubitul misterios, la 7 luni de la divorțul de Alexandru Papadopol! Cum au fost surprinși împreună

Publicat: 03 Mar. 2020, 09:01 Vedete

Avem primele imagini cu frumoasa actriță Ioana Ginghină și iubitul ei misterios pe care l-a ținut foarte mult timp departe de ochii lumii. Acum, însă, avem primele imagini cu cei doi, împreună.

În urmă cu șapte luni, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat oficial și acum actrița își reface viața, după ce a avut o perioadă tulbure în viața ei. Acum, însă, Ioana Ginghină a declarat că este fericită și împlinită alături de persoana pe care o iubește.

În urmă cu câteva zile, cei de la Cancan i-au surprins pe cei doi intrând într-un complex comercial de bricolaje în zona Militari. Îmbrăcați lejer, sport, cei doi s-au plimbat printre raioane și s-au uitat după unelte de grădinărit. Pare-se că amândoi împart aceleași pasiuni!

”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.

Publicat: 03 Mar. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă