Bombă în showbiz! Ioana Ginghină, primele declarații despre cine este iubitul ei

Publicat: 28 Feb. 2020, 13:49 Vedete
Bombă în showbiz! Ioana Ginghină, primele declarații despre cine este iubitul ei

După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis, în repetate rânduri, că această experiență a întărit-o și își dorește să meargă mai departe fără a mai privi în urmă. Iată că actrița a făcut, acum, o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei.

Un sfârșit este un început, iar Ioana Ginghină este cea mai bună dovadă. Vedeta… iubește din nou, după 7 luni de la despărțirea de Alexandru Papadopol, chiar ea mărturisind asta la Antena Stars. Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte suplimentare din dorința de a-și menaja fetița.

Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri”, a spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și-a păstrat tonusul optimist, dând de înțeles că o despărțire nu este un capăt de lume. Și, suplimentar, a declarat că ”mai rău de atât nu se poate”, relatează CANCAN.RO.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a mai spus Ioana Ginghină la Antena Stars. Ioana a mărturisit că divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de 11 ani, care petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta.

Publicat: 28 Feb. 2020, 13:49 Vedete
Pe aceeași temă