Ioana Ginghină, pregătită să facă pasul cel mare! Actrița a primit inelul de la partenerul ei: ”Aș mai îmbrăca rochia de mireasă”

Publicat: 11 Nov. 2020, 09:02 Vedete

Ioana Ginghină este în culmea fericirii! Actrița și partenerul său au împlinit recent un an de relație și se pare că sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Mai mult, vedeta și-a surprins fanii după ce le-a dezvăluit acestora faptul că a primit inelul de la iubitul său.

Invitată într-o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a făcut public faptul că de ziua ei, partenerul său a surprins-o și i-a dăruit un inel. Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să facă anunțul mult așteptat, aceasta a explicat că nu a fost vorba despre o cerere în căsătorie, ci un simplu cadou de ziua ei de care s-a bucurat enorm.

„Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. Nu a fost cu oferta, doar cadou așa, cadou de ziua mea. E unul pe auriu. Pentru mine căsătoria mi se pare importantă atunci când construiești alături de cineva, chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeași căruță trebuie să ai contractul ăla. De asta aș mai îmbrăca rochia de mireasă. Aș mai vrea, de ce nu?”a spus Ioana Ginghină la o emisiune tv.

Cum se înțelege actrița cu mama iubitului său

Totodată, Ioana Ginghină a mai aruncat o bombă și a recunoscut faptul că ar mai îmbrăca încă o dată rochia de mireasă. Mai mult, cei doi au vorbit deja despre acest moment important din viața lor, ba chiar și-au cunoscut și părinții.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poți nici să te grăbești, e și pandemia asta, nu poți să faci nuntă. Avem noaptea nunții în fiecare noapte. Vreau să mă duc de Sărbători și la părinții lui și la părinții mei. Ai noștri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguță”, a adăugat ea.

Ioana Ginghină, la un pas de a părăsi România

„Ţi-am povestit când am simțit prima dată că vreau să plec din țara asta? Eram acum aproximativ 10 ani, în parc la Moghioroș, cu Ruxandra, care avea la vremea aceea în jur de 2 ani.Am ajuns în parc, la un loc de joacă care avea si zona cu nisip, am scos găletușa, formele și lopățelele și ne-am pus pe jucat. Într-un moment de neatenție de câteva secunde, o văd pe Ruxi că bagă ceva în gură, credeam că e o piatră, ceva și disperată i-am băgat mâna în gura să o scot… Nu era o piatră, era un muc de țigară, aruncat acolo, în groapa de nisip pentru copii.”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

„Instantaneu mi s-a făcut greață, apoi m-au luat nervii și am realizat că trebuie să mă car din țara asta, dacă vreau ca Ruxandra să trăiască civilizat”, a mai spus Ioana.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Nov. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă