Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie”

Publicat: 18 Jul. 2020, 12:24 Vedete

Ioana Ginghină a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar acum și-a găsit liniștea în brațele noului său partener. Lucrurile s-au liniștit în viața actriței, a reușit să ajungă la silueta mult visată și se simte mult mai bine în pielea ei, lucru care se și vede în fotografii.

Acum, Ioana este fericită și radiază, alături de iubitul său, cu care are planuri de nuntă. Mai mult decât atât, actrița în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre dorința ei de a deveni din nou mamă.

„Da, mă mai văd [mamă]. Mă văd mamă”, a spus Ioana Ginghină.

”Ideea este că eu mi-am dorit foarte mult încă un copil și nu a fost să fie. Mie îmi plac copiii. Eu sunt disperată după copii”, a mai explicat actrița.

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei

Ioana Ginghină a povestit cum s-a cunoscut cu actualul său partener.

„Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express.

S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni.

Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata”, a încheiat actrița.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Ioanei Ginghină

Potrivit informațiilor din mediul online, iubitul Ioanei locuiește în Alexandria, județul Teleorman, și se ocupă de o platformă online, website creat din pasiunea acestuia și a unui prieten pentru „colindat și pentru experiențe unice”.

Actrița a mărturisit că au vorbit și despre nuntă, însă nu serios: „Normal că am vorbit, dar nu așa serios. Mai vorbește omul”.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a explicat aceasta în urmă cu ceva timp.

Publicat: 18 Jul. 2020, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă