INML face noi expertize asupra oaselor găsite în liziera pădurii de lângă Caracal

Publicat: 12 Sep. 2019, 12:47 News 3

Legiștii din cadrul INML fac noi expertize asupra oaselor găsite în saci, în liziera pădurii de lângă Caracal.

INML face noi expertize unde anchetatorii au fost duși de Gheorghe Dincă, în timpul verificărilor în teren, când acesta a spus că acolo ar fi aruncat trupul Luizei Melencu.

Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se fac verificări speciale asupra oaselor care au fost găsite în saci, în liziera pădurii, lângă Caracal, unde anchetatorii au fost duși de Gheorghe Dincă.

INML face noi expertize

O noua zi de cautari in casa lui Gheorghe Dinca

Acesta le-a spus polițiștilor și procurorilor că în acel loc a aruncat trupul Luizei Melencu.

Până în prezent, INML nu a reușit identificarea profilului ADN din rămășițele găsite în liziera pădurii de lângă Caracal, astfel că nu există probe din care să reiasă ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu, dispărută de mai bine de cinci luni, după ce a fost luată la ocazie, din Caracal.

Despre ea, Gheorghe Dincă a spus că a procedat la fel ca și cu Alexandra Măceșanu, respectiv că a omorât-o, apoi a incendiat trupul.

Elena si Gheorghe Dinca, pusi fata in fata de anchetatori

In decursul zilei de azi, Gheorghe Dinca va fi pus din nou in fata anchetatorilor, insa de data aceasta nu va fi singur.

Atat Gheorghe Dinca, cat si sotia sa, sunt suspecti pentru implicare in trafic de carne vie care se presupune ca a avut loc in casa acestora din Caracal.

In urma cererii familiei Macesanu, Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa dupa au fost depuse mai multe marturii care atesta ca in casa inculpatului ar fi avut loc fapte de trafic de carne vie.

Din ancheta aflam ca Elena Dinca a ajuns acasa la Caracal la cateva zile dupa ce Dinca a rapit-o pe Luiza. Familia Luizei Melencu a reclamat disparitia adolescentei la data de 14 aprilie, dupa ce aceasta nu a mai revenit acasa.

Publicat: 12 Sep. 2019, 12:47 News 3
Pe aceeași temă