Informaţii noi legate de prima victimă a coronavirusului! Un document secret al guvernului chinez, scos la lumină

Publicat: 05 Apr. 2020, 10:02 News
Informaţii noi legate de prima victimă a coronavirusului! Un document secret al guvernului chinez, scos la lumină

Noi informaţii legate de prima victimă a coronavirusului din China, au apărut în spaţiul public. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani care se pare că a contractat virusul de la un liliac, acesta fiind primul caz confirmat, pe 17 noiembrie 2019.

Într-un document al guvernului chinez se mai arată că, începând cu acea dată, unul sau cinci cazuri noi au fost raportate în fiecare zi. Până la 15 decembrie, numărul total de infecții se afla la 27, prima creștere zilnică cu două cifre a fost raportată pe 17 decembrie, potrivit Mirror.co.uk.

Un virusolog din  Wuhan captura lilieci, iar din acest motiv a reuşit să alimenteze teoria conspirației, potrivit căreia boala a fost creată de om și a fost scursă dintr-un laborator.

Semnal de alarmă tras în urmă cu 5 ani

O emisiune difuzată, cu cinci ani în urmă, de postul italian de televiziune Rai 3, trăgea, încă de atunci, un semnal de alarmă cu privire la faptul că oamenii de știință chinezi ar fi dezvoltat în laborator virus pulmonar extrem de periculos pentru oameni, după ce ar fi modificat un microb care provoca pneumonie la șoareci.

Materialul difuzat de televiziunea italiană, vorbea, la data de 16 noiembrie 2015, despre fapul că oamenii de știință chinezi au făcut un experiment și au produs, în condiții de laborator, un virus extrem de periculos, după ce au „îmbunătățit” virsul SARS cu o proteină recoltată de la șoareci și de la lilieci.

Publicat: 05 Apr. 2020, 10:02 News
Pe aceeași temă