Inelul de logodna al lui Brigitte Sfat e superb! Bruneta l-a afisat doar la nunta FOTO

Publicat: 12 Jul. 2019, 14:12 Vedete

Dupa ce a primit un inel mic, simbolic, la iesirea din Ferma 2019 a lui Florin, bruneta a vrut un inel mai mare. Zis si facut!

Inelul de logodna al lui Brigitte Sfat e superb. Bruneta l-a afisat cu mandrie la nunta de duminica, 7 iulie 2019. Initial, aceasta a avut un inel mai mic, dar care nu i-a placut. Dupa ce au terminat socoteala cu Ferma 2019, cei doi au inceput sa se ocupe de nunta lor.

Asa ca Florin Pastrama a fost nevoit sa ii cumpere lui Brigitte Sfat un inel cu diamante. Evident, unul scump. Bijuteria a fost admirata de toti invitatii la nunta celor doi. A stat la loc de cinste si acum este acompaniat de verighete cu diamante, in valoare de 10.000 de euro.

Inelul de logodna al lui Brigitte Sfat e superb

„Am ajutat-o pe Brigitte în calitate de prietenă, cu ce am putut eu, pentru a organiza nunta și bineînțeles, la alegerea verighetelor pe care le-a luat de la Kara Diamond. Au avut de ales între două modele și am ajutat-o chiar să aleagă modelul lor.

Denisa Nechifor rupe tacerea despre Brigitte Sfat: „Nu stiu daca Florin Pastrama e…” VIDEO

Au fost foarte finuțe acestea și ei au fost de acord. Bijuteriile se ridică undeva la 10.000 de euro, un preț estimativ, modelul se numește Eternity și sunt pline cu diamante”, a marturisit Denisa Nechifor, prietena cu Brigitte Sfat.

Brigitte si Pastrama sunt RUINATI dupa nunta! „Am bagat peste 93.000 de euro si am scos putin! Avem o pierdere foarte mare!”

„Suntem foarte fericiți, ea este femeia perfectă pentru mine, omul care mă completează”, a spus Florin Pastrama la nunta lui filmata de PRO TV.

Sursa foto

De ce s-a casatorit Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! A spus adevarul, abia dupa nunta

Publicat: 12 Jul. 2019, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă