Incredibil! Cum a reuşit un tânăr diagnosticat cu coronavirus să învingă boala: „Am băut un whisky fierbinte cu miere până când…”

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:36 News
Incredibil! Cum a reuşit un tânăr diagnosticat cu coronavirus să învingă boala: „Am băut un whisky fierbinte cu miere până când…”

Connor Reed, un bărbat de 25 de ani a fost a fost diagnosticat cu coronavirus în Wuhan, Chinași a fost ținut în spital aproximativ două săptămâni. Bărbatul a învins boala cu „un remediu de modă veche”.

Connor Reed spune că a fost diagnosticat la Wuhan, China, după mai multe investigaţii. Acesta a ajuns la spital după ce nu a mai putut să respire.

Connor locuia de trei ani în China, unde preda limba engleză, iar după ce a aflat că era infestat cu virusul „ucigaş” s-a temut pentru viaţa sa.

„Am fost uimit când medicii mi-au spus ce am. Am crezut că voi muri, dar am reuşit să-l înving”, a spus Connor.

„Am folosit inhalatorul care a ajutat la controlul tusei și am băut un whisky fierbinte cu miere până când s-a terminat. Este un remediu de modă veche, dar părea că mă ajută. Am refuzat să iau antibioticele pe care mi le-au prescris medicii pentru că nu voiam să iau niciun medicament”, a mai spus tânărul.

Totuși, autoritățile din domeniul sănătății nu au sfătuit oamenii niciodată că un whisky fierbinte cu miere este o metodă de calmare a acestor simptome.

Profesorul, originar din Llandudno, din nordul Țării Galilor, a declarat că Wuhan a devenit în ultimele săptămâni un „oraș fantomă”.

Tânărul de 25 de ani, care a fost infestat cu virusul în urmă cu două luni, a continuat: „Am fost la muncă și șeful crede că ne vom redeschide peste câteva săptămâni, dar nu sunt atât de sigur. Wuhan devine un adevărat oraș fantomă, nu există aproape pe nimeni pe străzi”.

Connor a declarat pentru The Sun că a informat autoritățile britanice să spună că a fost diagnosticat cu virusul. 

„Au întrebat în continuare dacă vreau un loc pentru un zbor, dar am spus nu. Sunt o dovadă că virusul poate fi învins.”

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:36 News
Pe aceeași temă