Carmen Harra, predicții îngrijorătoare. Ce se va întâmpla în România: „Undeva prin noiembrie”

Publicat: 05 oct. 2023, 13:26 Autor: Hermina Hagianu News

Carmen Harra a vorbit despre problemele cu care se vor confrunta românii în perioada următoare. Cazurile de COVID-19 s-au înmulțit odată cu venirea sezonului rece. Din acest motiv mulți se gândesc cu groază că vor fi nevoiți să poarte din nou mască, dar și la restricțiile de circulație pe stradă. Iată ce previziuni a făcut clarvăzătoarea cu privire la acest subiect.

Un cunoscut virusolog român care este stabilit în Statele Unite ale Americii a făcut declarații recent despre noul val de COVID-19. Potrivit acestuia, numărul de cazuri a plasat România pe primul loc în Europa și pe locul trei în lume. Acesta a transmis și faptul că „vârful valului” va fi undeva prin luna noiembrie a acestui an.

„A început un nou val de COVID. România este pe primul loc în Europa și pe locul trei în lume la numărul de noi cazuri. Probabil că vârful valului va fi undeva prin noiembrie. Varianta actuală este foarte contagioasă, dar nu mai periculoasă decât celelalte din categoria „omicron”. Probabilitatea de a face o formă gravă este redusă având în vedere că majoritatea populației este trecută prin boală sau este vaccinată. Cei mai protejați sunt cei care au o imunitate mixtă, adică sunt vaccinați și au trecut și prin boală”, a transmis Costel Atanasiu, pe Facebook.

Pandemia de COVID-19 a făcut ravagii în România

Carmen Harra: „Devine ca un fel de gripă”

În schimb, celebra clarvăzătoare este de părere că virusul COVID-19 nu mai are aceeași putere pe care a avut-o la începutul pandemiei. De asemenea, a precizat faptul că virusul acționează diferit în prezent, iar acum are simptome asemănătoare gripei.

„COVID-ul a revenit, dar nu are putere. Nu văd că se extinde, nu cred că va face ravagiile pe care le-a făcut în 2020 – 2021. El a intrat puternic și a început cu anumite variante mai puțin ucigătoare, dar acum el devine altceva. Devine ca un fel de gripă care atacă organismul, dar nu mortal. Are perioadele lui de apariție și dispariție”, a spus Carmen Harra, la Wownews.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 oct. 2023, 13:26 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×