Carmen Harra, previziuni neașteptate despre relația lui Spike cu Livia + Ce a dezvăluit despre divorțul lui Cătălin Bordea

Publicat: 09 ian. 2024, 14:36 Autor: Alina Nistor Vedete

Triunghiul amoros format din Cătălin Bordea, Livia și Spike a ținut prima pagină a ziarelor pentru mult timp. Nimeni nu se aștepta ca juratul de la iUmor să fie părăsit de nevastă pentru cel mai bun prieten. Carmen Harra face acum previziuni neașteptate despre relația lui Spike cu Livia.

Pe 5 septembrie, CANCAN.RO a surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. A fost, la momentul respectiv, amântlâcul anului în showbiz-ul autohton.

Recent, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni, printre care și despre cuplul Livia și Spike. Celebra prezicătoare spune că divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia era inevitabil. Potrivit lui Carmen Harra, cei doi nu au fost niciodată suflete pereche, iar chimia dintre ei nu a fost una autentică, așa cum lăsau să se vadă în exterior. În schimb, relația dintre Spike și Livia pare să aibă la bază legături mai puternice și are șanse să reziste chiar până la sfârșitul vieții.

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea. Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles. Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația ei mereg de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat.

Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare. Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva. În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea. Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike. Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple”, a explicat Carmen Harra la WOWnews.

Cătălin Bordea: ”Nu soția mea a făcut asta”

După aproape trei luni în care nu a avut nicio reacție, ba chiar arăta că nu îi pasă, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul dureros în care a aflat despre idila dintre Livia și Spike. A făcut tot posibilul să-și salveze căsnicia, dar apoi a respectat decizia Liviei. Așa că au mers la notar și au semnat actele.

Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu fosta sa consoartă. Și nu doar cu ea, ci și cu bunul său prieten, Spike. Cătălin Bordea mărturisește că fosta lui soție s-a schimbat radical în ultimul an și că nu o mai recunoștea.

”Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a spus Cătălin Bordea.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 09 ian. 2024, 14:36 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×