Carmen Harra, previziune sumbră despre relația lui George Burcea cu Viviana Sposub: ”Ea vrea pe cineva mai…”

Publicat: 09 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Viviana Sposub și George Burcea și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt, așa că au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste. Însă Carmen Harra nu vede cu ochi buni această împăcare și nu le oferă perspective optimiste.

Carmen Harra a avertizat că în spatele ipostazelor de trandețe și iubire pe care George Burcea și Viviana Sposub le afișează pe rețelele de socializare ar putea exista obstacole semnificative în ceea ce îi privește. Potrivit clarvăzătoarei, relația dintre cei doi este una karmică, cu elemente dificile de depășit.

 „Vorbim de un însingurat și un neînțeles (n.r. George Burcea), este foarte introvertit, are o căldură extraordinară, dar este interiorizat și îi va fi foarte greu să aibă o relație care să meargă”, a spus Carmen Harra despre George Burcea.

Carmen Harra: Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva”

Rezolvarea aspectelor karmice este esențială pentru ca relația celor doi să reziste în timp. „Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva. El este fericit și singur, cu copii, realizările lui, cu cariera, și nu-l văd intrând în nimic serios. La ea, trebuie să soluționeze ce a creat el, pentru a merge mai departe”, a mai previzat Carmen Harra.

Potrivit celebrei prezicătoare, împăcarea dintre cei doi nu va rezista pentru mult timp, mai ales că Viviana Sposub visează la un alt partener, de fapt: Doar dacă ea vrea să reia, atunci se poate. Undeva mă îndoiesc, pentru că ea vrea pe cineva mai tânăr, apropiat vârstei ei, care e tot din domeniul artei, a mai spus Carmen Harra.

Viviana Sposub s-a împăcat cu George Burcea

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare de la ”Ferma”. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că iubirea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

După zvonurile privind o posibilă sarcină, urmate de o despărțire… cei doi nu au rezistat prea mult unul fără altul și s-au împăcat rapid. Iar apoi, în anul 2022, George Burcea a primit un rol în filmul WEDNSDAY, difuzat pe Netflix. Acesta a fost și motivul pentru care s-a mutat pentru o perioadă în America.

Viviana Sposub l-a urmat, sperând că, împreună, și-ar putea construi o viață peste Ocean. Doar că  relația lor a început să scârțâie și au ajuns la despărțire.

Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi pentru CANCAN.

Ulterior, însă, și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt și au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste. De dragul actorului, Viviana Sposub s-a mutat din nou în America și cei coi par mai fericiți ca oricând.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 09 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă