Cătălin Bordea, lovitura fatală pentru fosta soţie! Cum s-a răzbunat comediantul după ce a văzut-o că se săruta cu Spike

Publicat: 02 oct. 2023, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea a fost surprins zilele trecute în maşina fostei soţii. Fanii comediantului au fost curioşi să afle ce se întâmplă în viaţa acestuia, având în vedere ultimele evenimente prin care a trecut. Juratul de la iUmor a elucidat misterul şi a explicat de ce automobilul se află acum în posesia lui. 

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia s-a încheiat, oficial, după mai bine de 11 ani. Comediantul şi-a dorit să lase definitiv trecutul în urmă, astfel a încheiat toate socotelile cu fosta parteneră. Se pare că pe cei doi îi mai lega maşina pe care până acum o conducea Livia. Mai exact, Bordea îi achiziţionase acesteia în timpul relaţiei un bolid de lux pe care îl plătea şi după separare.

Sotia lui Catalin Bordea e superba livia 2017 costum de baie
Cătălin Bordea și Livia pe vremea când erau împreună

Cătălin Bordea: „Mi-am luat mașina înapoi”

Juratul de la iUmor i-a lăsat fostei soții maşina luată în leasing, însă după ultimele evenimente, a decis să îşi recupereze măcar o parte din pagubă. Actorul a suferit enorm în ultima perioadă, dar acum se poate bucura de bijuteria pe patru roţi.

Contactat pe marginea acestui subiect, actorul ne-a mărturisit că și-a luat înapoi mașina, după ce CANCAN.RO a surprins-o pe Livia în ipostaze tandre în compania lui Spike.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bordea are o nouă relație?

După despărțire, comediantul a fost surprins în brațele altei femei. La momentul respectiv, comediantul a făcut unele dezvăluiri despre tânără misterioasă. A avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, iar fanii au crezut că juratul de la iUmor și-a refăcut viața.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, spunea Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Însă, se pare că lucrurile nu au curs în direcția în care toată lumea se aștepta, la scurt timp, comediantul declara că pentru moment este singur și nu are de gând să intre într-o nouă relație.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur”, preciza Cătălin Bordea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 oct. 2023, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă