Cătălin Bordea regretă tatuajul cu fosta soție! Ce decizie a luat comediantul: „Îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”

Publicat: 25 sept. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea a luat o decizie radicală după despărțirea de Livia. Nu este un secret pentru nimeni faptul că actorul iubește tatuajele, ba chiar și-a făcut unul cu numele fostei sale partenere. Acum regretă, având în vedere toate lucrurile care s-au întâmplat între ei și este hotărât să șteargă definitiv trecutul.

Cătălin Bordea s-a reîntors pe micile ecrane. Actorul a trecut printr-o perioadă grea, divorțul l-a afectat enorm, mai ales că a încercat să facă tot ce i-a stat în putere să nu se ajungă acolo. Acum încearcă să își reia activitatea și să uite de toate lucrurile care îi fac rău. Doar că, mai există încă amintiri care îl fac să se gândească la ce a fost.

Juratul de la iUmor regretă tatuajul cu fosta soție

În cadrul emisiunii iUmor, juratul a primit o întrebare la care nu se aștepta. În timpul filmărilor, pe scenă, a venit o concurentă care era chiar artist tatuator. Pentru că Bordea este un împătimit al acestor desene și are corpul acoperit aproape în totalitate, a fost întrebat la un moment dat dacă regretă vreun tatuaj.

În primă fază răspunsul comediantului a fost unul negativ, ulterior și-a amintit de tatuajul cu numele fostei soții. În stilul său caracteristic, Bordea a spus că nu-și face griji în această privință pentru că este hotărât să îl acopere.

„Nu (n.r- nu regretă niciun tatuaj)! Ba da! Am unul cu nevasta mea, dar acolo e ușor de acoperit că scrie Livia și o să fac din Livia ”I liv ya”. Nu, îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt.”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii de umor, unde ocupă un loc la masa juriului.

Sotia lui Catalin Bordea e superba livia 2017 costum de baie

Cătălin Bordea, o nouă relație?

După despărțire, Cătălin Bordea a fost surprins în brațele altei femei. La momentul respectiv, comediantul a făcut unele dezvăluiri despre tânără misterioasă. A avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, iar fanii au crezut că juratul de la iUmor și-a refăcut viața.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, spunea Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Însă, se pare că lucrurile nu au curs în direcția în care toată lumea se aștepta, la scurt timp, comediantul declara că pentru moment este singur și nu are de gând să intre într-o nouă relație.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur”, preciza Cătălin Bordea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×