Cătălin Bordea nu a avut milă de noul iubit al fostei soții! Ce a putut să îi spună lui Spike întrece orice imaginație

Publicat: 13 sept. 2023, 12:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Actorul se bucură de un succes răsunător în carieră, dar nu s-ar putea spune același lucru și despre viața lui sentimentală. Juratul de la iUmor a divorțat recent de soția lui, Livia. Ulterior, bruneta a fost surprinsă în brațele lui Spike, un cunoscut cântăreț, dar și prieten bun cu vedeta de la Antena 1. Într-unul dintre spectacolele sale, stand-upărul a râs de „rivalul” său, spre deliciul celor prezenți. 

Cătălin Bordea a suferit enorm în ultimele luni. Actorul a încercat din răsputeri să își salveze căsnicia, însă nu a reușit. Problemele între el și fosta parteneră au apărut chiar înainte de plecarea lui la America Express. După ce a revenit în țară, lucrurile păreau că s-au rezolvat, însă surpriză: la doar câteva luni anunțau divorțul.

Surpriza și mai mare a fost în momentul în care Livia ex Bordea a fost surpriză de cancan.ro în ipostaze tandre. Cei doi se sărutau cu foc în mașina cântărețului.

Spike și Livia ex Bordea în ipostaze tandre

Cătălin Bordea nu a avut milă de Spike

Înainte ca toate aceste informații să iasă la iveală, Bordea și Spike erau foarte apropiați. Băieții mergeau des în vacanțe alături de iubitele lor, la petreceri și colaborau chiar și din punct de vedere profesional

În urmă cu trei ani, în timpul lui spectacol, Bordea l-a luat la roast pe amicul lui. Fără să știe ce avea să urmeze, comediantul nu a avut milă față de Spike.

„Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc.

La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate.

Melodiile lui sunt inspirate din realitate. Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată.

Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, este o parte din momentul lui Cătălin Bordea dedicat lui Spike, la sesiunea de roast.

Cine este Spike

Spike sau Paul Mărăcine, pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi de la noi din țară. Are 38 de ani și s-a născut în București.

De cinci ani de zile, iubitul Liviei se bucură de succes în industria muzicală și scoate hit după hit. De-a lungul timpului, Spike a lucrat cu cei din trupa Paraziții, cu Grasu XXL, cu Guess Who, dar și cu alți cântăreți celebri.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără ”Rockstar”, ”Anotimpuri”, ”Paparude”, ”Lumea mea”, ”Salcâmii”, ”Zeu” sau ”Manele”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 sept. 2023, 12:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă