Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru 2024. România, lovită de cutremure majore: ”Vin cu o forță puternică!”

Publicat: 23 ian. 2024, 12:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru 2024. România, lovită de cutremure majore: ”Vin cu o forță puternică!”

Carmen Harra a fost invitata lui Adrian Artene, în cadrul podcastului „ALTCEVA”, unde a făcut previziuni îngrijorătoare pentru anul 2024. A vorbit despre cutremurele majore care îi așteaptă pe români și nu numai.

Clarvăzătoarea a vorbit în cadrul podcastului lui Adrian Artene despre războaie, despre criza financiară, președinți, investiții și multe altele. Printre dezvăluirile făcute, Carmen Harra a mărturisit că în anul care tocmai a început, Pământul va fi zguduit de cutremure majore.

Seismele se vor produce în locuri unde nu au mai fost de ceva vreme. În California, Turcia, dar și în zona Vrancea, cutremurele vor veni cu o forță puternică.

”Îmi pare rău, dar este anul care aduce înapoi în actualitate cutremurele majore, inundațiile… Deci toate fenomenele astea naturale vin cu o forță puternică și le vedem peste tot unde n-au mai fost de-o vreme. În zona Vrancea, în California, în Turcia, în alte părți ale lumii. Peste tot ne așteptăm la manifestări de genul ăsta. Parcă pământul, care are și el vocea lui și felul lui de a se exprima, planeta asta ne avertizează prin reacțiile ei, care sunt reacții de tot felul”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra a fost invitata lui Adrian Artene, în podcasul ALTCEVA / (Sursa FOTO: Captură video)

Cum ne influențează cifra personală ÎN 2024

În cadrul interviului, Carmen Harra a explicat formula de calcul a cifrei personale. Vibrațiile energetice sunt de la 1 până la 9, iar omenirea se află în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei.

Celebra prezicătoare a dezvăluit, de asemenea, și care ar trebui să fie cifra personală a celui care va fi președinte în 2024, în România. Potrivit lui Carmen Harra, pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează faptul că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Și asta pentru că vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită.

Adrian Artene: Există o formulă de calcul pentru cifra personală?

Carmen Harra: Da. E foarte ușor. Deci, cifra globală se adaugă la ziua și luna în care te-ai născut și cădem pe un singur număr. Că vibrațiile astea energetice sunt de la 1 până la 9. Noi suntem în vibrația colectivă a cifrei 8 în anul 2024, care este planeta Saturn a karmei și a memoriei, dar fiecare din noi dacă luăm numărul ăsta 8 și-l adăugăm la ziua și luna în care ne-am născut… cădem pe o singură cifră și cifra respectivă reprezintă anul nostru personal. Acum, fiecare cifră are o vibrație diferită. Anul meu personal poate fi complet diferit de tot ce se-ntâmplă-n lume, doar că, fiind parte din gândirea colectivă, am parte și de consecințele schimbărilor globale. 

Adrian Artene: Care ar trebui să fie cifra celui care va fi președinte în 2024? 

Carmen Harra: Pe Marcel Ciolacu nu-l favorizează că din vara anului viitor intră într-un an personal 2. Când ești în anii personali 2… nu prea ai șanse să câștigi prea mare lucru sau dacă o faci pierzi pe parcurs. Vibrația cifrei 2 nu este o energie care să susțină o reușită. Am văzut asta la Hillary, când a pierdut alegerile. S-a întâmplat pentru că intrase în anul 2. 

Pentru a vizualiza discuția integrală dintre clarvăzătoare și directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

SURSA FOTO: Captură VIDEO

Publicat: 23 ian. 2024, 12:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă