Imaginile durerii la Suceava. O familie urlă de durere pe stradă în momentul în care ruda lor e dusă direct la groapă

Publicat: 06 apr. 2020, 13:45 Autor: Andreea Voicu News

Imaginile durerii la Suceava. Este durere în familia persoanelor decedate de coronavirus în România. O familie din Suceava, acolo unde se află cel mai mare focar, a urlat de durere în plină de stradă, în momentul în care ruda lor este dusă cu dricul direct la groapă.

Românii nu-și mai pot plânge acum morții cum spune tradiția, iar din cauza coronavirusului, există un protocol diferit pentru persoanele decedate din cauza acestui virus. Imaginile au fost postate pe social media.

Astfel că, o mamă și copii săi se prăbușesc de durere, după ce soțul, respectiv tatăl lor, este dus cu mașina direct la groapă, arată stiridiaspora.ro.

„În jud. Suceava oamenii își pâng morții. În satul Plopeni, familia lui Costică Hlade, are voie doar să privească din poartă cum tatăl lor trece fără insufleţire cu mașina de la pompe funebre prin fața casei.

A fost adus de la spitalul județean din Suceava până la cimitirul din sat unde a fost îngropat. Trecând prin fața casei, soția îl jelește pe cel cu care și-a împărțit bucuriile și necazurile în viață. Era un om respectat în sat, dar și de către membri comunității penticostale din care făcea parte.

A fost infectat cu virusul COVID 19.
Dotarea necorespunzatoare și lipsa personalului din spital au dus la situații tot mai grele pentru suceveni”, arată sursa.

https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro/videos/237760284271345/

Publicat: 06 apr. 2020, 13:45 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×