Imagini uimitoare! Cum arată mormântul mamei Monicăi Gabor, la aproape 7 ani de când a murit!

Publicat: 11 ian. 2020, 22:12 Autor: G. M. Vedete

Mormântul mamei Monicăi Gabor, Veronica Bulai, este situat într-un cimitir din Bacău, orașul ei natal. Femeia s-a stins din viață în august 2013, după ce o piatră de șapte kilograme a lovit-o la ieșirea din Peștera Polovragi. 

Mormântul mamei Monicăi Gabor se află într-un cimitir din Bacău. Tatăl vedetei, Emil Gabor, dar și sora cea mare, Alina, obișnuiesc să meargă la locul ei de veci pentru a face curat, și pentru a-i aprinde lumânări. Monica și Ramona ajung rar acolo, doar atunci când vin în țară, însă pomenile i le fac ca la carte, în străinătate, unde se află fiecare.

De Sărbători însă, se pare că nu a ajuns nimeni din familie la mormântul Vernocăi Bulai, căci nu avea nici lumânări aprinse, nici coroniță de brad sau flori proaspete. Emil Gabor ne-a spus că nu a putut merge pentru că nu s-a simțit bine și a fost și internat două săptămâni într-un spital din Bacău. Bărbatul a reușit, se pare, să se împace cu ideea că soția lui nu mai este, acum, la aproape 7 ani de când aceasta s-a stins. În primii ani însă, tatăl Monicăi Gabor suferea îngrozitor și nu o dată s-a întâmplat să plângă ore în șir la mormântul soției. Emil Gabor și Veronica Bulai se despărțiseră cu câțiva ani înainte ca ea să se stingă.

Emil Gabor nu a fost la mormântul soției, de Sărbători

“La cimitir am mai fost în vară, când a fost cald. Acum nu, pe frigul ăsta, nu. Nu am putut să merg. Anul ăsta face 7 ani. A fost greu că noi eram pe pas de a ne împăca, de a ne înțelege. Treaba între noi s-a stricat când soția mea a plecat la București. Ea s-a dus la Monica (când aceasta se măritase cu Irinel Columbeanu –n.r.), nu a mai venit acasă. Eu n-am participat nici la nuntă (nunta Monicăi Gabor cu fostul ei soț cu care o are pe Irina) că mi-am dat seama că nu durează mult… între oameni cu diferență de vârstă așa mare. Nu vedeți, atâția cântăreți, vedete, trăiesc 2-3 luni împreună, 3 ani, 2 ani, și gata”, a declarat Emil Gabor pentru CIAO.ro.

 Mama Monicăi Gabor a murit în vara lui 2013

Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a murit pe 22 august 2013, într-un tragic accident petrecut în fața peșterii Polovragi. O bucată de stâncă, rostogolită de pe versant, i-a căzut femeii direct în cap, omorând-o pe loc. Ea a fost înmormântată într-un cimitir din Bacău, orașul în care locuia.

 

Publicat: 11 ian. 2020, 22:12 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă