Ce se va întâmpla cu averea lui Emil Gabor! Ce decizie au luat surorile Gabor

Publicat: 30 iun. 2020, 08:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Săptămâna trecută, Emil Gabor, tatăl Ramonei și al Monicăi, a fost înmormântat. La ceremonie au luat parte fiica lui care a rămas în țară, Alina, dar și sora lui.

Bărbatul a avut probleme de sănătate, dar și probleme financiare, fiind executat silit înainte de moarte. Înainte cu doi ani, el figura ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrată la Judecătoria Bacău pe 19 iulie 2018. El datora aproape 8700 de euro.

Ce se va întâmpla cu averea lui Emil Gabor

Pe de altă parte, însă, Emil Gabor a avut alături de el, în ultimele clipe din viață, pe fiica Alina, cea care a și rămas în țară și a avut și grijă de el. Monica și Ramona Gabor nu au putut ajunge la înmormântare. Dar ce se întâmplă cu averea bărbatului?

Potrivit VIVA, apartamentul lui modest din Bacău îi va rămâne fiicei lui, Alina, cea care s-a și îngrijit mai mult de bărbat. Decizia a fost luată și de Ramona și Monica Gabor, având în vedere că Alina s-a ocupat de starea tatălui ei, i-a făcut curățenie, de mâncare și l-a dus și la spital.

„Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații surorilor pentru impact.ro.

Emil Gabor a fost executat silit

Bărbatul a fost executat silit într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacău în 2018.

“Încuviinţează executarea silită, la cererea creditorului S.C. RALFI IFN SA a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de CONTRACTUL DE CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE împotriva debitorului GABOR EMIL, executare începută pentru suma de 40195,44 lei reprezentând credit restant, dobânzi aferente acestuia, comisioane și penalități de întârziere calculate până la data scadentei anticipate. Fără cale de atac”, a fost verdictul judecătorilor, din 24 iulie 2018.

Publicat: 30 iun. 2020, 08:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă