Ultimele imagini cu Emil Gabor în viață! Cu ce regret a rămas bărbatul: ”Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Publicat: 26 iun. 2020, 14:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ultimele imagini cu Emil Gabor în viață îl arată pe bărbat slăbit din cauza unor probleme de sănătate. Cea mai mare dorință a acestuia era să ajungă în America la fata lui cea mare, iar pentru ca acest lucru să se îndeplinească bărbatul se străduia să se pună pe picioare.

Bătrânețea lui Emil Gabor ajunsese una destul de amară. Bărbatul trăia într-o garsonieră micuță și modestă din Bacău, dar plină cu tot ce avea nevoie.

Chiar dacă nu îi lipsea mai nimic din punct de vedere material, fetele începuseră să îi lipsească din ce în ce mai mult. Deși toate trei – Alina, Monica și Ramona – îl ajutau cu bani și cu tot ce poteau, singurătatea a ajuns să îl afecteze destul de rău pe acesta.

Emil Gabor, probleme grave de sănătate

”Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, a declarat Emil Gabor în exclusivitate pentru CIAO.RO

„Am crescut 3 copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Reporter: Dar fetele va ajută cu bani, cu medicamente. Chiar dacă nu vin acasă atât de des, va ajută totuși

Emil Gabor: Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00.

Reporter: Și Ramona?

Emil Gabor: Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta.

Reporter: Le vedeți rar. Vă e dor de ele… 

Emil Gabor: Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.

CITEȘTE AICI INTERVIUL INTEGRAL

 

Publicat: 26 iun. 2020, 14:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă