Doliu în familia Monicăi Gabor. Tatăl vedetei a încetat din viaţă

Publicat: 26 iun. 2020, 14:20 Autor: Elena Vedete
Doliu în familia Monicăi Gabor. Tatăl vedetei a încetat din viaţă

Doliu în familia Gabor. Tatăl Monicăi și al Ramonei a murit. Potrivit informațiilor oferite de SpyNews.ro, bărbatul a fost deja înmormântat.

Potrivit sursei citate, tatăl surorilor Gabor a murit în urma unui infarct. Decesul se pare că a avut loc în urmă cu două zile, iar azi a fost înmormântarea. De la înmormântare au lipsit Monica și Ramona. Singura care l-a condus pe ultimul drum pe Emil Gabor a fost fiica din Bacău și sora lui.

Emil Gabor, probleme grave de sănătate

Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, avea probleme de sănătate și a rămas singur de când i-a murit soția. Fetele sunt plecate în străinătate și îi trimiteau bani, dar nu puteau să-l viziteze, ceea ce îi aducea o profunsă tristeţe bărbatului.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, declara Emil Gabor, în urmă cu câteva luni, pentru Ciao. 

„Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit. Și atunci am ținut tratament 6 luni”, a mai spus bărbatul.

Publicat: 26 iun. 2020, 14:20 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă