Monica Gabor nu a luat parte la parastasul părinților! De ce nu a venit în România

Publicat: 07 Aug. 2020, 10:52 Vedete

În urmă cu o lună, tatăl celor trei surori Gabor s-a stins din viață la sfârșitul lunii iunie. Decesul bărbatului a survenit în urma unui infarct.

Recent, cele trei surori ar fi trebuit să fie prezente, împreună, la parastasul părinților săi, însă singura persoană care nu a venit, potrivit Spynews, a fost Monica Gabor, care este stabilită în Statele Unite ale Americii. Cele trei ar fi trebuit să fie împreună la parastasul de 7 ani al mamei lor, dar și cel de o lună al tatălui lor, Emil Gabor.

Pe de altă parte, Ramona și Alina Gabor s-au întâlnit pe litoral, acolo unde cele două și-au alinat durerea. Săptămâna viitoare, Ramona Gabor urmează să se întoarcă înapoi în Dubai, acolo unde locuiește de ceva timp. Restricțiile care au fost luate în timpul pandemiei de coronavirus au făcut ca Monica și Ramona să nu poată ajunge la înmormântarea tatălui lor, fiind nevoite să rămână în țara în care sunt stabilite.

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au explicat niște surse din anturajul Ramonei Gabor.

Emil Gabor avea probleme grave de sănătate

Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, avea probleme de sănătate și a rămas singur de când i-a murit soția. Fetele sunt plecate în străinătate și îi trimiteau bani, dar nu puteau să-l viziteze, ceea ce îi aducea o profunsă tristeţe bărbatului.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, declara Emil Gabor, în urmă cu câteva luni, pentru Ciao. 

Publicat: 07 Aug. 2020, 10:52 Vedete
Pe aceeași temă