Imagini incredibile de la Balea Lac, facute acum! Zapada are 2 metri inaltime! FOTO

Publicat: 17 iul. 2019, 14:34 Autor: D. C. Ciao.ro

Zidul de zapada din parcarea de la Balea Lac a devenit viral pe Facebook pentru ca lumea se mira cat este de inalt chiar si acum la final de Iulie.

Imagini incredibile la Balea Lac facute acum! Zapada are 2 metri inaltime! Zapada viscolita de la Balea Lac face furori pe Facebook in mijlocul verii. Mii de romani au distribuit fotgrafiile pe Facebook cu zidul de 2 metri de zapada.

Fotografiile au fost facute chiar in parcarea de pe platoul Balea Lac si se pare ca zapada este atat de mare pentru ca a fost adunata acolo de utilajele care au curatat platoul iar acum „muntele” de zapada inca nu s-a topit.

Imagini incredibile la Balea Lac

Pe restul Transfagarasanului stratul de zapada este foarte mic iar pe platou pe alocuri mai sunt cateva locuri acoperite de zapada. Zidul de zapada seamana cu peretele de gheata din Game of Thrones dar la o scara mult mai mica.

Fotografia apare pe pagina de Facebook Meteoplus fără multe explicaţii: „Bâlea Lac, Transfăgărăşan ❄️ 15 iulie 2019”. În imagine vedem un „zid” de zăpadă de peste 2 metri şi câţiva oameni şi maşini. Fotografia este comentată de mai mulţi turişti care au fost în zonă.

 Zapada are 2 metri inaltime!

Comentariile sunt savuroase iar postarea a fost distribuita de mii de ori: „Ce bine că încă nu mi-am schimbat cauciucurile de iarnă, chiar am de gând să trec pe acolo.” / „Cred ca i-a fost cald la sandale??” / „E doar in parcarea dinaintea intrării in tunel rămasă de astă’iarnă,in rest totul e ok.” / „Zăpada asta nu se mai topește niciodată.”

Publicat: 17 iul. 2019, 14:34 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×