Imagini groaznice! Cum arată mâinile unei femei care s-a spălat cu dezinfectant într-un supermarket din Brăila

Publicat: 10 Apr. 2020, 13:31 News

O femeie din Brăila a avut parte de o experiență traumatizantă după ce s-a spălat pe mâini cu un dezinfectant și a dezvoltat o reacție alergică. 

O femeie din Brăila s-a conformat recomandărilor autorităților și a folosit dezinfectantul care a fost pus la dispoziție de angajații supermarketului în care aceasta își făcea cumpărăturile.

Numai că, ulterior, a avut parte de o experiență dureroasă. O alergie la care nu s-ar fi așteptat a determinat-o să facă fotografii și să povestească întâmplarea pe pagina de socializare, relatează cancan.ro.

Ieri am fost la cumpărături la super market (…) din Bariera si inainte sa ies din magazin m-am dat cu dezinfectant de la ei,pana am ajuns acasă simteam cum ma ard mâinile, cand am ajuns acasă m.am spălat cu apa si sapun, a mai pățit cineva asa ceva de la dezinfectant? Ma ustură de mor, zici ca-s fiartă in oala!”, a scris femeia pe pagina sa de socializare, prezentându-le internauților starea în care se afla după ce a folosit respectivul dezinfectant.

Oamenii au reacționat, firește, fiecare încercând să îi spună un punct de vedere și să ofere femeii un sfat. Cei mai mulți au ajuns la concluzia că este vorba despre o alergie care a fost provocată, firește, de dezinfectantul cumpărat de la supermarket.

Este o reacție alergică, clar. Trebuie sa vă vadă un medic neapărat și sa va dea informații cei de la penny despre conținutul substanței respective. Însănătoșire grabnică!”, ”Clar reacție alergică, eu am pățit cu băiatul, mi-a făcut alergie la un medicament și s-a umflat la mâini și a făcut și s-a umplut de bubițe mici.Doza dubla de aerius și și -a revenit in 5 min. Multa sănătate !”, ”Eu așa ma fac de la clor , chiar zilele trecute am pățit-o intr-un magazin aveau clor la dezinfectarea mâinilor !?‍♀️”, ”Este o alergie eu am pățit mai demult fiindca lucram in curățenie si umblam cu solutii”, ”Ma tu ai gresit locul unde sa te dai cu dezinfectant!!! Pe creier trebuie sa te dai nu pe mâini … ???”, ”Ati facut alergie! Eu aveam exact asa pe mâini,dar aveam si de la încheietura mâinii in sus,am spălat la mâna ca nu aveam masina automată si am pus mult dero si am facut alergie, dar a dispărut singura in cateva zile ca nu aveam nici ce sa iau de alergie,ca de obicei nu fac alergie la oriceLa noi in magazine au doua dezinfectante: unul pt maini, si celalalt pt obiecte. Poate le ati incurcat!?”, ”Probabil ai alergie la vreun ingredient … din pacate dezinfectantii ataca si pielea sensibila nu doar microbii ?”, au comentat internauții care au văzut respectivele fotografii postate de femeia din Brăila.

Publicat: 10 Apr. 2020, 13:31 News
Pe aceeași temă