Imagini de ultima oră! Bucureștiul se închide!? Mașini ale Armatei, din toată țara, vin spre Capitală

Publicat: 13 Mar. 2020, 14:54 News

Chiar dacă ministrul de Interne a anunțat ieri că Bucureștiul nu se va închide, un martor a surprins mai multe mașini ale Armatei, din alte județe ale țării, în timp ce se îndreptau spre București, asta însemnând că planurile se vor schimba, cel mai probabil. 

Autoritățile au negat ieri zvonurile că Bucureștiul se va închide, ca urmare a epidemiei de coronavirus. Cu toate astea, efective ale Armatei Rom/ne s-au pus deja în mișcare spre București, iar un martor a surprins imagini.

De asemenea, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, asigura ieri că Armata poate sprijini autorităţile publice centrale şi locale pentru gestionarea situaţiei epidemiologice.

„La nivelul Ministerului Apărării Naţionale am dispus luarea tuturor măsurilor pentru prevenirea, limitarea şi combaterea infectării personalului MApN cu virusul COVID 19 şi asigurarea, la solicitare, a sprijinului autorităţilor publice centrale şi locale abilitate pentru gestionarea situaţiei epidemiologice”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Ministrul Apărării mai spune că, în vederea asigurării sprijinului autorităţilor locale, comandanţii structurilor militare actualizează permanent planurile de acţiune pe tipuri de risc/cooperare la nivel local pe situaţii de urgenţă. Ministrul Apărării menţionează o parte dintre aceste măsuri de prevenire şi combatere a efectelor infecţiei cu noul coronavirus.

Publicat: 13 Mar. 2020, 14:54 News
Pe aceeași temă