Imagini crunte din Yemen! Tara unde milioane de copii traiesc doar cu apa si au ajuns sa moara de foame! Cazurile lor te vor marca profund! VIDEO

Publicat: 21 Nov. 2018, 13:51 Life

Milioane de copii sunt in pragul mortii din cauza unui razboi care nu pare sa se termine prea curand.

Imagini crunte din Yemen! Tara unde milioane de copii traiesc doar cu apa

Imaginea acestei crize umanitare o reprezinta insa copiii subnutriti care efectiv mor de foame la propriu dupa ce luni de zile traiesc doar cu apa si cateva resturi de mancare. Multi dintre ei sunt atat de slabi si nu au mai mancat ceva solid de atat de multa vreme incat nici nu o mai pot face si sunt hraniti prin perfezii, atunci cand ajung in ultima instanta la spital.

Parintii sunt dispearti si nu stiu ce sa faca cu bebelusii lor, asa ca de cele mai multe ori se duc cu ei la spital, dar nici acolo ajutoarele internationale nu ajug pentru a salva toti copiii. Importurile sunt blocate si productia interna de alimente a fost complet distrusa in ultimii ani de razboi. Cazurile copiilor au socat comunitatea internatinala si nimeni nu poate face nimic decat dupa oprirea razboiului care este la fel de puternic ca acum cativa ani.

Bebelusi de cateva luni care nu sunt hraniti de mamele lor la san pentru ca nu au lapte si nu sunt hraniti nici cu lapte praf pentru ca nu exista in niciun spital sunt efectiv lasati sa moara usor dar sigur. Altii care au depasit varsta de 3-4 ani ajung sa nu mai poata sta in picioare de slabi ce au ajuns si cad jos unde raman pana cand vine cineva sa-i ajute. Sunt total lipsiti de puteri si ochii lor sunt oglinda disperarii pe care o simt.

« Pagina anterioară

Publicat: 21 Nov. 2018, 13:51 Life
Pe aceeași temă