Ilie Năstase are o familie numeroasă. Câte milioane de euro le dă fetelor sale pe care le are împreună cu Amalia Năstase

Publicat: 14 sept. 2020, 11:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ilie Năstase are o familie numeroasă. Câte milioane de euro le dă fetelor sale pe care le are împreună cu Amalia Năstase

Ilie Năstase s-a iubit cu foarte multe femei de-a lungul timpului, iar din aceste relații au rezultat și mai mulți copii. Fostul tenismen are patru fete și un băiat, iar în fiecare an, el scoate din buzunar sume colosale pentru aceștia.

Ilie Năstase este considerat unul dintre cei mai iubiți tenismeni ai României din toate timpurile. Este cunoscut pentru reușitele sale pe plan profesional, dar și pentru cele pe plan personal.

Fostul sportiv a avut o viață extrem de tumultuoasă iar în palmaresul său sunt trecute peste 2500 de femei.

Din câteva relații pe care le-a avut, au rezultat 5 copii. Fostele sale partenere au numai cuvinte de laudă la adresa lui, însă de departe cea mai importantă calitate este că mereu a fost un tată dedicat. Chiar dacă nu petrece mult timp cu copiii săi, Ilie Năstase are grijă întotdeauna ca acestora să nu le lipsească nimic.

Astfel, el le-a cumpărat copiilor săi proprietăți, i-a trimis la cele mai bune școli ale lumii, iar pe unii dintre ei i-a ajutat să demareze propriile afaceri.

Fiicele lui Ilie Năstase primesc 1 milion de euro

Totodată, Ilie Năstase nu a uitat nici de mamele copiilor, pe care le-a ajutat și le-a asigurat tot confortul. Se pare că, dintre cei cinci moștenitori, fostul tenismen este cel mai apropiat de fiicele pe care le are cu Amalia. Astfel, conform apropiaților, acesta le-ar da fiicelor sale, Emmei și Alessiei, aproximativ un million de euro pe an. În acești bani intră taxa la școala privată, plata bonelor și a șoferilor, cursurile private și taxele la sporturile pe care cele două le practică pe lângă multe altele.

Ce avere are Ilie Năstase

Pe lângă apartamentele de lux pe care le deține, Ilie Năstase este un împătimit al bijuteriilor scumpe, precum și al automobilelor luxoase.

Fostul lider în clasamentul ATP deține un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, precum și o casă în Capitală și o alta de vacanță, în Mamaia. La capitolul bijuterii, Ilie Năstase se laudă cu ceasuri în valoare de 150.000 de euro, cu diverse bijuterii de 100.000 de euro și cu tablouri în valoarea de 50.000 de euro.

De asemenea, Ilie Năstase este proprietarul unui BMW Z3, unui Mini Cooper, unui BMW X6 și unei motociclete. Iar în bancă are deschise trei conturi: unul cu  613.000 de lei (129.000 de euro), al doilea cu 35.000 de euro și ultimul cu  187.000 de dolari.

Publicat: 14 sept. 2020, 11:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă