Fiica lui Ilie Năstase face bani pe un site pentru adulți: ”Mi-a zis să fac orice pentru a câștiga bani”

Publicat: 14 iul. 2022, 11:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase susține că tatăl ei nu i-a mai vorbit de 14 ani, din cauza unei discuții aprinse, în urma căreia tatăl său i-a spus să facă orice pentru a câștiga bani!

Charlotte, frumoasa fiică adoptivă a lui Ilie Năstase a stârnit un val de rumoare după ce și-a deschis și promovat un cont pe o platformă pentru adulți.

Contactată, tânăra a spus că a ales să-și facă un cont pe OnlyFans care să genereze venituri deoarece nu e sprijinită de Ilie Năstase, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani.

”Mi-a zis să fac orice pentru a câștiga bani”

Se pare că ceea ce a determinat-o să facă acest pas este chiar tatăl ei. Mai precis, o ceartă a celor doi a convins-o că este cea mai bună alegere pentru viitorul ei.

Ideea o aveam de ceva timp în minte. Dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani. Dar în cuvinte mai urâte”, a declarat Charlotte pentru fanatik.ro.

Fiica lui Năstase, încurajată de fosta lui soție

Dacă relația dintre Charlotte și Ilie Năstase nu este deloc una bună, nu se poate spune același lucru și despre relația ei cu fosta soție a tenismenului. Se pare că Amalia i-a fost sprijin moral de-a lungul timpului. Iar atunci când a aflat despre decizia tinerei, a încurajat-o să facă acest pas.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a mai dezvăluit aceasta.

OnlyFans, unde și-a făcut cont Charlotte Năstase, a devenit una din marile platforme de conținut chiar erotic din întreaga lume. Platforma nu este chiar un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar, care pleacă de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Publicat: 14 iul. 2022, 11:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă