Dezorientat și cu un pahar în mână, Ilie Năstase a căutat ”sprijin” în parcarea unui club din Mamaia

Publicat: 10 mai 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Fostul mare tenismen ar fi avut, teoretic, toate motivele să petreacă fericit la mare. Ioana a renunțat la divorț, iar în curând va împlini 76 de ani! Un gând nu i-a dat, totuși, pace, așa că a ieșit din club cam dezorientat, cu un pahar în mână, și a căutat sprijin pe o mașină parcată în zonă. 

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost din nou la un pas de divorț, însă au reușit să rezolve problemele din căsnicia lor. Bruneta și-a retras cererea și părea că totul revine la normal. Cu toate astea, fostul tenismen a venit singur în club, la una dintre petrecerile organizate la malul mării.

Năstase va împlini 76 de ani pe 19 iulie, însă nu-și arată vârsta și răspunde prezent cam la orice party la care este invitat. Ceva s-a întâmplat, totuși, în club, pentru că fostul sportiv a ieșit cam bulversat și cu un pahar în mână.

S-a învârtit preț de câteva minute de parcă nu îți găsea locul, iar în cele din urmă s-a sprijinit de o mașină. După ce și-a revenit, Ilie Năstase s-a dus glonț la „Fratelli”, unde Delia și Smiley aveau programate reprezentații. mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Ilie Năstase: ”Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine, sau că sunt boșorog”

Stilul efervescent al lui Ilie Năstase, personalitatea puternică, manifestată atât pe terenul de tenis, cât și în afara acestuia, nu au creat din fostul număr 1 mondial doar un sportiv de excepție. Ci și un personaj controversat la nivel internațional. Ion Țiriac, prietenul și susținătorul lui “Nasty”, spunea despre colegul de breaslă că “ori îl accepți pe Ilie Năstase așa cum este, ori îl arunci la gunoi”. Bineînțeles, într-o notă plină de umor și sentimente pozitive. Tot miliardarul român își descrie confidentul drept un talent nemăsurat. Care a făcut totul pe fondul pasiunii și al “geniului” nativ.

În concordanță cu viața sportivă, a fost și cea de tabloid a campionului român. Fapt ce a determinat numeroase controverse la adresa fostului tenismen. Manifestate într-o manieră indirectă și prea puțin transparentă, după cum afirmă chiar Ilie Năstase.

Se poate și asta, să fiu mai puțin iubit în țara mea. Dar asta s-a întâmplat dintotdeauna. Așa suntem noi, românii, și sigur că cei care mă iubesc mai puțin, să nu zic că nu mă iubesc, au dreptul! Eu știu din sport, acolo unii sunt pentru tine și alții contra ta. Dar singurul lucru care mă deranjează în România este că îți scriu pe Facebook, pe astea. Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine. Sau că sunt boșorog, că n-am făcut nimic pentru țara asta…”, a povestit Năstase în podcastul lui Adrian Artene.

Cele mai tari interviuri vor putea fi văzute, live, pe canalul YouTube ”Altceva cu Adrian Artene”. Cei care doresc să se aboneze o pot face AICI.

Publicat: 10 mai 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă