Ilie Năstase, la podcastul lui Adrian Artene: ”Pe Facebook toți proștii sunt deștepți!”

Publicat: 09 apr. 2022, 10:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Ilie Năstase, la podcastul lui Adrian Artene: ”Pe Facebook toți proștii sunt deștepți!”

Ilie Năstase își spune poveștile insolite de viață în podcastul lui Adrian Artene, sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la ora 19:00! În dialogul purtat cu directorul editorial al trustului “Gândul Media Network”, “Nasty”, așa cum a fost supranumit de presa internațională, datorită carismei de pe terenul de tenis, își va povesti experiențele din lumea sportului, precum și pe cele personale, care l-au transformat în personajul plăcut, dar, de cele mai multe ori, comentat. Unul dintre subiectele abordate de fostul sportiv este modul în care conaționalii nu i-au fost alături în momentele de glorie, chiar l-au contestat, într-o manieră pe care Ilie Năstase o dezaprobă.

Noul format de podcast, săptămânal, pe care-l propune Adrian Artene, directorul editorial al trustului de presă “Gândul Media Network”, este un proiect care, cu siguranță, va intra în sufletul “consumatorilor” de conținut online.

Sâmbătă, de la aceeași oră, 19:00, este rândul lui Ilie Năstase să intre în ”rol”!

Cele mai tari interviuri vor putea fi văzute, live, pe canalul YouTube ”Altceva cu Adrian Artene”. Cei care doresc să se aboneze o pot face AICI.

Stilul efervescent al lui Ilie Năstase, personalitatea puternică, manifestată atât pe terenul de tenis, cât și în afara acestuia, nu au creat din fostul număr 1 mondial doar un sportiv de excepție, ci și un personaj controversat la nivel internațional. Ion Țiriac, prietenul și susținătorul lui “Nasty”, spunea despre colegul de breaslă că “ori îl accepți pe Ilie Năstase așa cum este, ori îl arunci la gunoi”, bineînțeles, într-o notă plină de umor și sentimente pozitive. Tot miliardarul român își descrie confidentul drept un talent nemăsurat, care a făcut totul pe fondul pasiunii și al “geniului” nativ.

„Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine”

În concordanță cu viața sportivă, a fost și cea de tabloid a campionului român, fapt ce a determinat numeroase controverse la adresa fostului tenismen, manifestate într-o manieră indirectă și prea puțin transparentă, după cum afirmă chiar Ilie Năstase:

“Se poate și asta, să fiu mai puțin iubit în țara mea, dar asta s-a întâmplat dintotdeauna. Așa suntem noi, românii, și sigur că cei care mă iubesc mai puțin, să nu zic că nu mă iubesc, au dreptul! Eu știu din sport, acolo unii sunt pentru tine și alții contra ta. Dar singurul lucru care mă deranjează în România este că îți scriu pe Facebook, pe astea. Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine, sau că sunt boșorog, că n-am făcut nimic pentru țara asta.

Publicat: 09 apr. 2022, 10:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă