Fiica lui Ilie Năstase face acuzații grave: ”Tatăl meu mi-a zis să iau o pastilă, să mă sinucid”

Publicat: 04 aug. 2022, 11:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, a mărturisit detalii șocante din timpul unui dialog pe care l-ar fi avut cu tatăl său. Acesta i-ar fi recomandat să facă un gest extrem din cauza vieții pe care și-a ales-o.

Continuă acuzațiile grave pe care fiica adoptivă a Ilie Năstase i le aduce tatălui său. Inițial a mărturisit că fostul tenismen i-ar fi recomandat să facă orice pentru bani, și așa ar fi ajuns vedetă pe un site pentru adulți. Tânăra este convinsă că tatăl ei are regrete pentru că a adoptat-o și i-ar fi ”recomandat” chiar să-și ia viața!

 În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani.

El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine. Nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit”, a declarat Charlotte pentru click.ro.

Fiica lui Năstase, încurajată de fosta lui soție

Dacă relația dintre Charlotte și Ilie Năstase nu este deloc una bună, nu se poate spune același lucru și despre relația ei cu fosta soție a tenismenului. Se pare că Amalia i-a fost sprijin moral de-a lungul timpului. Iar atunci când a aflat despre decizia tinerei, a încurajat-o să facă acest pas.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a mai dezvăluit aceasta.

OnlyFans, unde și-a făcut cont Charlotte Năstase, a devenit una din marile platforme de conținut chiar erotic din întreaga lume. Platforma nu este chiar un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar, care pleacă de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Publicat: 04 aug. 2022, 11:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă