Amalia Năstase a dat cărţile pe faţă, la 10 ani de la divorţul de Ilie Năstase: ”Dacă ajungi cu el undeva și ești plantă…”

Publicat: 28 dec. 2019, 12:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În 2010, Amalia și Ilie Năstase divorțau, după 14 ani de iubire și șapte de căsnicie. Cei doi au păstrat legătura de dragul copiilor, chiar dacă s-a speculat ba că au păstrat o legătură civilizată, ba că sunt la cuțite. Recent, fosta soție a tenismenului a dat cărțile pe față și a spus care este defapt realitatea.

Şi-au spus adio în urmă cu 10 anu, însă au rămas în relaţia bune! Pe Amalia și Ilie Năstase îi leagă multe amintiri frumoase, dar și doi copii minunați pentru care amandoi fac tot ce este mai bun. Deşi fiecare şi-a refăcut viaţa, Amalia Năstase a declarat că atunci când „ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă”.

Între cei doi există în continuare respect, după cum a spus chiar Amalia Năstase. Mai mult decât atât, Ilie Năstase are o relație la fel de bună și cu fiicele sale.

„El se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”, a declarat Amalia Năstase pentru Viva!

Amalia Năstase, adevărul despre fosta căsnicie

Amalia Năstase spune că fostul tenismen a avut o influenţă pozitivă asupra a ceea ce ea a devenit şi îi mulţumeşte pentru asta. Însă, a şi atras atenţia asupra faptului că „poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic”. 

„Dar, da, bineînțeles că a contat că am fost cu un om ca Ilie, de la care am învățat enorm de multe și căruia îi mulțumesc și mai ales îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună. Sunt recunoscătoare pentru tot trecutul meu și foarte mândră de ce am realizat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că face minuni prin mine”, a încheiat Amalia Năstase.

Publicat: 28 dec. 2019, 12:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă