Ilie Năstase, adevărul despre partenerele sale. Câte partide de amor a avut fostul tenismen

Publicat: 14 Feb. 2020, 12:38 News

Ilie Năstase se laudă nu doar cu performanţele obţinute de-a lungul timpului din sport, ci şi cu un palmares impresionant la capitolul femei. În cartea sa autobiografică, fostul tenismen a mărturisit cu câte femei s-a iubit de-a lungul timpului.

S-au zvonit multe lucruri în privinţa vieţii amoroase a tenismenului în vârstă de 73 de ani.

S-a spus, la un moment dat, că Ilie Năstase s-a iubit cu aproximativ 2.500 femei. Misterul însă a fost spulberat într-o seară, când Ilie Năstase a avut un moment de sinceritate în faţa britanicei care i-a scris cartea biografică.

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase pentru gsp, în urmă cu ceva timp.

Ilie Năstase s-a iubit cu femei celebre

Deşi a avut aventuri cu multe frumuseţi ale lumii, numai patru dintre acestea l-au convins pe marele sportiv să le ducă la altar. Astfel, Ilie Năstase s-a căsătorit prima oară la vârsta de 26 de ani. Aleasa inimii sale a fost manechinul belgian Dominique Grazia. Din acest mariaj care s-a întins pe durata a zece ani a rezultat o fiică pe nume Natalie, care în prezent locuieşte în Franţa. Din păcate, mariajul cu Dominique s-a destrămat. Ilie Năstase hotărăşte să-şi pună pirostriile a doua oară la vârsta de 40 de ani.

În vara anului 1984, el se însoară cu actriţa Alexandra King. Căsnicia nu durează până la adânci bătrâneţe, dar cei doi înfiază doi copii în timpul mariajului: Nicholas şi Charlotte. În prezent, cei doi locuiesc cu mama lor, la New York.

La rând urmează modelul Amalia Teodosescu, cu care a fost dragoste la prima vedere în anul 1996. Acesteia, Ilie Năstase i-a oferit bilete la concertul marelui artist Sting şi s-au întâlnit la show. Ce a urmat a fost o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra. Cei doi au anunţat că se despart în anul 2010.

Din anul 2010, tenismentul a avut o căsnicie cu Brigitte Sfăt, care nu a durat mult timp.

Anul trecut a vrut să ajungă la altar cu o altă cuceriere, o femeie brunetă şi foarte frumoasă, însă nici de aceasta dată nu a avut noroc.

 

Publicat: 14 Feb. 2020, 12:38 News
Pe aceeași temă