Fosta soţie a lui Ilie Năstase rupe tăcerea! Cum se înţelege cu fostul tenismen după anunţul divorţului

Publicat: 20 mai 2020, 09:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ioana Năstase a şocat o lume întreagă după ce a anunţat că divorţează de fostul tenismen. Frumoasa brunetă consideră că a luat cea mai bună decizie mai ales că acum relaţia dintre cei doi nu mai este atât de tensionată ca înainte, după cum a povestit chiar ea.

Chiar dacă actele pentru divorţ sunt pregătite, iar Ioana nu mai locuieşte împreună cu Ilie Năstase, se pare că ce doi au în continuare o legătură amicală, care se bazează în primul rând pe respect. Mai mult decât atât, atunci când au nevoie unul de celălalt nu ezită să se ajute.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a spus Ioana Simion.

Deşi în viaţa unei femei, un divorţ nu este tocmai o situaţie fericită, se pare că Ioana îşi doreşte să meargă mai depate. Astfel, în ultimul timp se concentrează mai mult pe partea profesională, pe care o neglijase.

„Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a mai declarat Ioana pentru click.ro.

Cum se menţine Ioana la 43 de ani

De când a decis că vrea să se despartă de Ilie Năstase,Ioana a făcut câteva schimbări pentru propria sa fericire. Mai exact, acum are mult mai multă grijă la felul în care arată şi se menţine la cei 43 de ani ai săi.

„Nu există seară în care să nu mă demachiez, să îmi dau cu o cremă bună. Îmi fac masaj facial, dar și masaje corporale de 4-5 ori pe săptămână. Am 59 de kg la 1,70 înălțime. Mănânc cât mai sănătos, prefer peștele, fructele de mare, multă apă, cam 3 litri de apă zi. Nu prea mănânc dulciuri. Îmi plac tartele cu fructe, dar mănânc rar. Spre exemplu, am fost azi la mănăstirea la care merg mereu, iar părintele și maica stareță m-au servit cu ceva dulce, evident, nu puteam să refuz. Sport fac acasă. Prefer să fac treabă prin casă, e mai bună activitatea asta”, a mai spus Ioana, pentru sursa citată.

Publicat: 20 mai 2020, 09:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă