Ce se întâmplă cu căsnicia lui Ilie Năstase. Ioana a făcut declarații surprinzătoare: ”M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că…”

Publicat: 23 Mar. 2021, 15:38 Vedete

După ce s-a scris că relația lor s-a terminat, noi informații au apărut în legătură cu căsnicia lui Ilie Năstase. Frumoasa lui parteneră a făcut dezvăluiri recent și a explicat ce se întâmplă între ei, în prezent.

Căsnicia fostului tenismen cu Ioana părea că este aproape de final. La începutul acestei luni, bruneta a fost cea care a depus actele de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, partenera lui Năstase a explicat ce se întâmplă între ei.

”Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult. După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat. M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent”, a spus aceasta.

Totodată, după ce Ilie Năstase ar fi amenințat-o că o să îi ia toate bunurile și cadourile pe care i le-a făcut, bruneta a dorit să lămurească și acest aspect.

”Există un contract prenupţial în care scrie negru pe alb că bunurile sunt ale mele. Degeaba zicea că o să îmi ia tot, pentru că există un contract. El a fost de acord ca tot ce se cumpără în timpul căsătoriei, să am dreptul doar eu. Tot ce este pe Ioana Năstase îmi revine. Deci, dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu pentru că aş fi condiţionată să predau Bentley-ul şi ce mi-a mai cumpărat el”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Ioana Năstase, declarații halucinante despre agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase

După ce au apărut în presă primele informații despre agresiune, s-a speculat că Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase. Soția tenismenului a negat însă aceste lucruri și explică faptul că ea nu i-a dat niciodată motive pentru un astfel de comportament.

”Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 23 Mar. 2021, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă