Ioana, primele declarații despre divorțul de Ilie Năstase: „Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg…”

Publicat: 06 May. 2020, 09:18 Vedete

Ioana Năstase a făcut primele declaraţii după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de divorţ. Frumoasa brunetă a confirmat zvonurile şi mai mult decât atât spune că nu mai există cale de întoarcere.

În urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase anunţa că el și soția sa se pregătesc de nuntă. Lucrurile s-au schimbat radical între cei doi, iar acum au ajuns în pragul unui divorţ.

”Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”a declarat Ioana în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Ioana Năstase consideră că divorţul este cea mai bună soluţie. Lucrurile dintre ei, a mai explicat bruneta, nu s-au putut rezolva din cauza comunicării defectuoase pe care au început să o aibă de ceva vreme.

”Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a precizat constănțeanca.

Cât despre zvonurile apărute legate de violența verbală la care ar fi fost supusă în căsnicie, Ioana nu a dat prea multe detalii, dar a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări.

”Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a mai mărturisit Ioana Năstase.

Ioana Năstase, hotărâtă să divorţeze

”El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a concluzionat Ioana, încă soția lui Ilie Năstase.

Publicat: 06 May. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă