EXCLUSIV | Ilie Năstase, măcinat de gânduri în prag de sărbători. Avem imaginile momentului + Trecătorii nu l-au recunoscut

Publicat: 07 dec. 2023, 20:30 Autor: Hermina Hagianu Exclusiv

Ilie Nastase este cel mai mare jucător de tenis român şi unul din cei mai îndragiti tenismeni din lume, performanţele lui fiind greu de egalat. Dar aici nu ne referim neapărat doar la cele de pe teren. Nu este un secret pentru nimeni faptul că celebrului sportiv i-a plăcut viaţa şi a trăit-o întotdeauna la intensitate maximă. În ultima perioadă însă, lucrurile s-au schimbat vizibil. Paparazzi CIAO.RO l-au surprins recent pe soţul Ioanei abătut şi îngândurat după ce a făcut o sesiune de cumpărături… singur. N-am putea să spunem cu certitudine, însă privind imaginile, s-ar părea că norii negri şi-au făcut din nou apariţia pe strada campionului.

Vremurile în care Ilie Năstase îşi făcea apariţia la evenimente mondene şi petreceri cu staif au apus. În ultimii ani, celebrul tenismen a fost mult mai discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Sau cel puţin a încercat.

Ilie Năstase, singur şi abătut la cumpărături

Au mai ieşit la iveală unele probleme, cum ar fi cele din căsnicia cu Ioana, femeia care îi este alături de câţiva ani.

Cei doi s-au despărţit şi împăcat de mai multe ori, însă bruneta declara la începutul lunii trecute că lucrurile merg din ce în ce mai bine în căsnicia lor. Nu putem decât să o credem pe cuvânt, însă imaginile surprinse cu fostul sportiv nu spun acelaşi lucru.

Ilie Năstase a mers într-un centru comercial din Otopeni, acolo unde a zăbovit câteva ore. A umplut un coş de cumpărături, iar după ce s-a asigurat că a luat tot de pe listă s-a îndreptat spre casa de marcat. La ieşirea din magazin, pe faţa campionului se citea tristeţea.

A luat-o la pas uşor spre maşină, iar în tot acest timp nu şi-a ridicat privirea din pământ. Apoi a urcat toate cumpărăturile în bolidul său de lux, s-a urcat la volan şi a meditat preţ de câteva minute. Doar el știe ce-l măcina cu adevărat!

Ilie Năstase, singur şi abătut la cumpărături

Ilie Năstase şi Ioana s-au mutat din nou împreună

Ilie și Ioana Năstase locuiesc din nou împreună, după ce în vara acestui an bruneta spunea că soțul ei a plecat de acasă. La vremea respectivă au existat unele probleme destul de serioase, ba mai mult soția fostului tenismen declara că ar putea ajunge la divorț.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar cei doi au revenit la sentimente mai bune.

„Nu vreau să dau din casă. Mai locuim și împreună, doar că Ilie mai are un loc unde stă… El e mai libertin, așa. Nu știu cât de modern este. Vreau să stau liniștită, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. E o poveste mai lungă. Nu am cumpărat casa în care stau acum, încă e în probe și am multe planuri. Momentan plătesc chirie, nu mă deranjează”, dezvăluia Ioana Năstase în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro.

Sursă foto: imagini CIAO

Publicat: 07 dec. 2023, 20:30 Autor: Hermina Hagianu Exclusiv
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă