Idilă între doi concurenți MasterChef: „Eu sunt păpușel, ea păpușică”! Cine sunt cei doi!

Publicat: 03 feb. 2022, 21:22 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cei 20 de concurenți care au ajuns bucătăria MasterChef au avut parte de prima lor probă, desfășurată în echipe de câte 2. Aceasta a constat în prepararea unei farfurii, iar toți participanții au avut la dispoziție ingrediente identice.

Alex Lenghel și Nicolle Scripcar, una dintre cele mai controversate perechi

Una dintre cele mai controversate perechi formate în cadrul acestei etape a fost cea compusă din Alex Lenghel și Nicolle Scripcar. Cei doi au părut să ia decizia formării unei echipe din considerente ce țin de… aspectul fizic al fiecăruia: „Eu sunt păpușel, ea păpușică”, a povestit Alex în timp ce Nicolle îi lăuda fizicul de invidiat: „Arată bine, are mușchi”.

Totuși, problemele în paradis nu s-au lăsat așteptate: concurenta a insistat ca partenerul ei să guste din preparatul care nu era vegan. „Nu-mi mai da să gust!”, s-a răstit Alex la coechipiera sa. Supărarea a fost atât de mare, încât participantul a simțit nevoia să se exteriorizeze și la testimoniale: „Nicolle, tu știi ce înseamnă să fii vegan? Nu-mi da orezul cu unt!”, a răbufnit acesta în fața camerelor.

Complicațiile se țin lanț, iar Alex s-a supărat iar pe colega sa de echipă, de data aceasta din cauza multelor oase pe care aceasta le-a lăsat, din greșeală, în pește: „Vegan baby, dar cu oase multe”, a spus acesta pentru a face haz de necaz.

Concurentul a rămas dezamăgit de parteneriatul său cu Nicolle Scripcar, iar ceva ne spune că nu vor mai face echipă prea curând.

Publicat: 03 feb. 2022, 21:22 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă